Τι αποδόσεις δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τη προεδρία της ΝΔ

mesaralive.gr  11 October, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Τι αποδόσεις δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τη προεδρία της ΝΔ

Κορυφώνεται η αγωνία για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με τους υποψηφίους να έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό τους αγώνα.

Εσωτερικές διεργασίες, συμμαχίες, συγκρούσεις είναι λίγα από τα στοιχεία της κρίσιμης αναμέτρησης για την αξιωματική αντιπολίτευσης, σαν συμπέρασμα όμως επικρατεί το γεγονός -στις δηλώσεις τουλάχιστον- είναι ότι υπάρχει ενωτική διάθεση.

Απώτερος στόχος το κοινό όφελος, η επάνοδος της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία. Ενδιαφέρον υπάρχει από τις πρώτες εκτιμήσεις για τον τελικό νικητή και τα προγνωστικά που δίνουν εταιρίες στοιχηματισμού.

Η Sportingbet δίνει προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη με 46,1%, ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 37,7%. Στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνονται πιθανότητες  μόλις 9,2% και τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 6,9%

Διαφορετική άποψη έχει η Bet8 καθώς θεωρεί φαβορί τον Απ. Τζιτζικώστα με 42,9% και στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Ευ. Μεϊμαράκης με 3,6%. Κυριάκος Μητσοτακης και Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίζονται με 20,4% και 4,1% αντίστοιχα.

Τέλος, η stoiximan δίνει ευρύ προβάδισμα με 51,7% στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη καθώς ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει 31,8%. Στις δυο τελευταίες θέσεις και πάλι οι κ.κ Μητσοτάκης και Γεωργιάδης με 10,1% και 6,5%

Πηγή: sofokleousin.gr

 

mesaralive.gr  11 October, 2015 ΚΟΣΜΟΣ