Tι σκότωσε ακαριαία τον Παντελίδη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

mesaralive.gr  18 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Tι σκότωσε ακαριαία τον Παντελίδη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη επήλθε από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι πίσω από το αυτί, μετά την πρόσκρουση του τζιπ με το σιδερένιο στηθαίο.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Παντελίδη, Π. Καϊμακάμης, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αποκάλυψε ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

«Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, βάσει των οποίων μπορεί τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα.
Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που έχει δώσει σωρεία συνεντεύξεων και ισχυρίζεται πως είναι ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί η Πυροσβεστική ή η Τροχαία»
 υπογράμμισε και προσέθεσε τα εξής: «Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται το ποιος οδηγούσε. Δηλαδή θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού, να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού πάνω του»., δήλωσε χαρακτηριστικά

 

mesaralive.gr  18 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα