Τιμήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  26 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τιμήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

Tους αθλητές και τις αθλήτριες με αναπηρίες που κατέκτησαν μετάλλια στα παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2015, βράβευσε στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού. Μεταξύ των αθλητών και ο δικός μας Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Παγκόσμιος Ρέκορντμαν στο αγώνισμα του ακοντισμού στην κατηγορία F 54.

Ο κ. Κοντονής, μεταξύ άλλων, είπε: "Για μένα η παρουσία σας εδώ αποτελεί ένα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός. Η προσπάθεια που καταβάλετε, να ξεπεράσετε προβλήματα και να βγείτε νικητές και στους αγώνες, αλλά και από μόνο του το να συμμετέχετε σε αυτούς, είναι κάτι το οποίο τιμά την πατρίδα, όλους τους Έλληνες. 
Στο πρόσωπό σας και στις προσπάθειές σας αποτυπώνεται η προσπάθεια όλων των Ελλήνων να βγούμε από αυτό το οικονομικό αδιέξοδο, που δυσκολεύει τη ζωή μας, δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα στο κοινωνικό κράτος και στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Να είστε βέβαιοι ότι η Κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί, ότι είναι δυνατόν, με κόστος κάθε φορά για να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα και να μπούμε επιτέλους σε μια φωτεινή λεωφόρο. Το παράδειγμά σας είναι παράδειγμα προς μίμηση, για όλους τους Έλληνες, για όλους τους συναδέλφους σας αθλητές και για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν κινητικά προβλήματα. 
Ειλικρινώς σας λέω ότι εγώ κάθε φορά που σας βλέπω και παρακολουθώ την προσπάθειά σας, κάθε φορά που σας  συναντώ, συγκινούμαι! Και αυτό θέλω να το ξέρετε όλοι σας. Στο πλαίσιο του προϋπολογισμού που έχουμε, θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό για να υπάρξει χρηματοδότηση όλων των δράσεων, όλων των αθλητών και όλων των αθλημάτων, για να υπάρχει μια σοβαρή και ελπιδοφόρα, με την έννοια της συγκομιδής μεταλλίων, παρουσία της Ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Με πληροφορίες από  sport24.gr

 

mesaralive.gr  26 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα