Το Χρυσό αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

mesaralive.gr  02 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Το Χρυσό αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

Φώτο: mesaralive

Συγκινημένοι από την ζεστή υποδοχή του κόσμου ήταν οι δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Μανώλης Στεφανουδάκης και Σε Τζόν (Γιάννης) Φερνάντες, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο  Μανώλης Στεφανουδάκης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή τονίζοντας «Αυτή η αγάπη του κόσμου, αυτή η υποδοχή είναι η καλύτερη πληρωμή για μας».

Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές του και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθειά τους, αφιερώνοντας το Χρυσό μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες. «Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες. Έχουμε ανάγκη τέτοιες στιγμές που απαλύνουν τις καρδιές μας». Όσο για το Ρίο πρόσθεσε «θα συνεχίζουμε την σκληρή προετοιμασία και ευελπιστούμε ότι και στο Ρίο θα είμαστε στο βάθρο».

Ο Σε Τζόν Φερνάντες, βαφτισιμιός του Μανώλη Στεφανουδάκη, ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή του κόσμου, προσθέτοντας «Παίρνω δύναμη από το Μανώλη. Βλέπουμε πόσο μεγάλη προσπάθεια κάνει  στην Κρήτη, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και εκτός, μέσα από το Σύλλογο ΑμεΑ. Με έχει βαφτίσει και αυτό που δίνει δύναμη να προσπαθώ για το καλύτερο».

Από την πλευρά του ο ένας εκ των προπονητών του Μανώλη Στεφανουδάκη που τον συνόδεψε στη Ντόχα του Κατάρ, ο Γιώργος Βαρβεράκης σημείωσε «Τα παιδιά μετά από μεγάλη προσπάθεια γύρισαν νικητές, κέρδισαν αυτό που τους αξίζει. Αυτοί οι αγώνες μας έδωσαν κουράγιο, είμαστε δυνατοί και σε καλό δρόμο.

Μπορούμε από τη μικρή Ελλάδα να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Το αποδείξαμε, θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά έτσι ώστε στο Ρίο να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες  ξέρουν να αγωνίζονται σαν Ήρωες».

 

mesaralive.gr  02 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ