Το ένα μετά το άλλο τα περιστατικά από ατυχήματα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών…

mesaralive  24 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Το ένα μετά το άλλο τα περιστατικά από ατυχήματα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών…

φωτο:e-typos.gr

Είναι από τις φορές που οι ελλείψεις στον τομέα της Υγείας, φαίνονται περισσότερο από ποτέ…

Και δεν είναι λίγες οι μέρες που ασθενοφόρα, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό τρέχουν και δε φτάνουν, προσπαθώντας να καλύψουν τις υπάρχουσεςανάγκες, με δεδομένο ότι το Κέντρο Υγείας Μοιρών καλύπτει μια τεράστια περιοχή.
Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή, όπου δύο ατυχήματα, ένα με τρακτέρ  που ντελαπάρισε και ένα με μεσαρίτη που καταπλακώθηκε από αναβατόριο, κινητοποίησαν ασθενοφόρο και Κέντρο Υγείας Μοιρών, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ άλλα δύο περιστατικά ελαφρότερα χρειάστηκαν μεταφορά με ασθενοφόρο.
Όσον αφορά το ατύχημα με τρακτέρ, πρόκειται για ένα ηλικιωμένο άντρα που ενώ οδηγούσε το τρακτέρ του σε περιοχή του Βαλή του Δήμου Γόρτυνας, αυτό ντεραπάρισε και ο ίδιος πετάχτηκε από το βαρύ όχημα. Ευτυχώς για τον ίδιο φέρει μόνο κατάγματα. Και λέμε ευτυχώς γιατί έχουμε δει στο παρελθόν από παρόμοια ατυχήματα να έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στα Καπαριανά, όταν αναβατόριο έπεσε και καταπλάκωσε τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν από κάτω.
Και σε αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος έχει τραυματιστεί στο πόδι αλλά και στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει. Και τα δύο περιστατικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου για περεταίρω εξετάσεις ενώ το ευχάριστο είναι ότι οι άνθρωποι , πέρα από τα κατάγματα και τον τραυματισμό, είναι καλά στην υγεία τους.
 

 

mesaralive  24 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα