Το «Ευχαριστώ» του Δημάρχου Γόρτυνας στον Αντώνη Πρινιανάκη

mesaralive.gr  02 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το «Ευχαριστώ» του Δημάρχου Γόρτυνας στον Αντώνη Πρινιανάκη

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κ. Πρινιανάκη Αντώνη, καθώς, από την θέση του Αντιδημάρχου που διετέλεσε από 1/1/2011 έως και 31/10/2017 ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του, με ήθος, νηφαλιότητα και αλληλεγγύη. «Παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες διαμορφώνονταν, διαχειρίστηκε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα προβλήματα του Δήμου, χωρίς να υπολογίσει ποτέ, προσωπικό χρόνο και κόστος.

Η συνεργασία που υπήρξε με τον κ. Πρινιανάκη ήταν άψογη σε όλους τους τομείς και είναι βέβαιο ότι και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, θα εξακολουθεί να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του έργου της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της κοινωνίας του Δήμου μας.

Με δεδομένο την εργατικότητα του και ότι είναι ο μοναδικός Δημοτικός Σύμβουλος από την Ενότητα του Ρούβα από 1/11/2018 είναι δέσμευση ότι θα τεθεί νέα πρόταση συνεργασίας για τη θέση της Αντιδημαρχίας, με περισσότερες ανειλημμένες ευθύνες για τον κ. Πρινιανάκη Αντώνη. Έως τότε, συνεχίζουμε, λειτουργώντας σαν μία οικογένεια, με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη και κοινή επιδίωξη ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δημάρχου Γόρτυνας κ. Νίκου Σχοιναράκη.

 

mesaralive.gr  02 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα