Το Φράγμα του Πλατύ συζητήθηκε στην Επιτροπή Μεγάλων Έργων του Δήμου Αμαρίου

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Το Φράγμα του Πλατύ συζητήθηκε στην Επιτροπή Μεγάλων Έργων του Δήμου Αμαρίου

Πραγματοποιήθηκε στο Φουρφουρά, την Τετάρτη 22-04-2015 το απόγευμα συνεδρίαση της επιτροπής Μεγάλων Έργων του Δήμου Αμαρίου, στην οποία ως γνωστόν μετέχουν και οι τέως δήμαρχοι, Κουρητών κ. Αριστείδης Σταυρακάκης και Συβρίτου κ. Μιχάλης Πετρακάκης, με θέμα: Ενημέρωση – Εξελίξεις για το Φράγμα του Πλατύ Ποταμού.

Στη συνέχεια, παρουσία του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού ακολούθησε συνάντηση – συζήτηση - ενημέρωση των δημοτών από τον συντονιστή της επιτροπής Μεγάλων Έργων Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Ψαρουδάκη. Στη συζήτηση, εκτός των άλλων, συμμετείχαν οι τρεις εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων

Βυζαρίου, Λαμπιωτών και Πετροχωρίου και κάτοικοι των χωριών αυτών, των οποίωντα περιουσιακά στοιχεία θίγονται από την κατασκευή του εν λόγω έργου.

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε ότι για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών αλλά και την προώθηση των αιτημάτων τους, όταν η παραπάνω επιτροπή συνεδριάζει με θέμα το Φράγμα του Πλατύ Ποταμού, θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων και, εφόσον επιθυμούν οι κάτοικοι των παραπάνω χωριών, θα συμμετέχει και ένα μέλος (από κάθε χωριό), που θα οριστεί από τη λαϊκή συνέλευση.

 

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα