Το ξυλοκοπτικό «φάντασμα» ξαναχτύπησε στα Βορίζια

mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Το ξυλοκοπτικό «φάντασμα» ξαναχτύπησε στα Βορίζια

Μετά τα 153 δενδρύλλια που κόπηκαν με ξυλοκοπτικό από άγνωστους δράστες, την περασμένη εβδομάδα στα Βορίζια, άλλο ένα «χτύπημα» για μέλη της ίδιας οικογένειας, αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί.

45 ρίζες ελιές, ιδιοκτησία δύο κατοίκων από την ίδια οικογένεια, έπεσαν από τα χέρια αγνώστων με το ξυλοκοπτικό «φάντασμα» να ξαναχτυπά στα Βορίζια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η κλοπή των πλεγμάτων και στη συνέχεια του δίχτυ, ενώ στη συνέχεια έσφαξαν και ένα κριό μέσα στο χωράφι και τον άφησαν εκεί.

«Αυτά αποτελούσαν προειδοποίηση» λέει στο mesaralive.gr ο κ. Λυκούργος Καργάκης, ιδιοκτήτης των μισών περίπου ελαιοδέντρων από τα 45 που οι άγνωστοι δράστες υπολογίζεται ότι έκοψαν χθες με το ξυλοκοπτικό, αφού τα βλασταράκια δεν είχαν ακόμα μαραθεί.

«Είναι πραγματικά λυπηρό να τρέχεις να φροντίζεις την περιουσία του, να καλλιεργείς, να λιπαίνεις να ποτίζεις και ξαφνικά να βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά, το 2013 μου είχαν ξανακόψει ελιές με τον ίδιο τρόπο» λέει ο κ. Καργάκης. Επίσης προσθέτει «πήγα στην αστυνομία αλλά μου είπαν ότι είναι δουλειά της αγροφυλακής, πήγα και στην αγροφυλακή ωστόσο δεν ελπίζω και πολλά πράγματα» λέει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η δολιοφθορά έχει σχέση με διένεξη που είχε ο ιδιοκτήτης των ελαιοδέντρων με κτηνοτρόφο.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
mesaralive.gr  11 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα