Το Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω» «συζητά» για το παιδί στη Γαλιά!

mesaralive.gr  14 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Το Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω» «συζητά» για το παιδί στη Γαλιά!

Το Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω” της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού συνεχίζει τη δράση του, που απευθύνεται στην ευρύτερη Κοινότητα της Μεσαράς, με τίτλο: «Συζητώντας για το παιδί».

Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 17:00,  γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητάμε θέματα σχετικά με τα παιδιά. Οι συναντήσεις στο Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω» ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2017 και τα θέματα που έως τώρα έχουν απασχολήσει τις συναντήσεις είναι: «Από σύντροφοι… Γονείς!», «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών», «Παίζω σαν… παιδί!» και «Χαμογελάστε… Είναι μεταδοτικό».

Για την επόμενη συνάντησή, εκτάκτως, η μέρα και ώρα αλλάζουν. «Αύριο  Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 15:00 σας περιμένουμε στη Γαλιά, όπου θα μας φιλοξενήσει ο Σύλλογος Γυναικών Γαλιάς στο κτίριο του Συλλόγου τους (κτίριο «Μιχάλη Νικολούδη»).

Το θέμα που θα μας απασχολήσει είναι «Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης στα παιδιά και τους γονείς τους» και ομιλήτρια η κ.Κυδωνάκη Μαρία, ψυχολόγος και εθελόντρια του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”.  

Είναι χαρά μας να έρθετε όλοι και μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε τις απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ό,τι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά» αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.

 

mesaralive.gr  14 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα