«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και ο Μ. Στεφανουδάκης στο… «παίζουμε αλλιώς» στον Άγιο Νικόλαο!

mesaralive.gr  09 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και ο Μ. Στεφανουδάκης στο… «παίζουμε αλλιώς» στον Άγιο Νικόλαο!

Η Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο, αν και φαντάζει αρκετά δύσκολη, είναι ένα από τα πιο θεαματικά και δημοφιλή αθλήματα που κερδίζουν όλο και περισσότερους θαυμαστές. Μάλιστα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες το ενδιαφέρον των θεατών αυξάνεται κατακόρυφα στην διάρκεια των αγώνων, αναδεικνύοντας το μπάσκετ με αμαξίδιο σε ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα.

Την πρώτη εμπειρία και επαφή με το άθλημα και τους κρητικούς αθλητές του, θα μπορούν να έχουν νέοι κάθε ηλικίας στον Άγιο Νικόλαο, το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, στην εκδήλωση που οργανώνεται από τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν..

Πολύτιμοι συνδιοργανωτές αλλά κυρίως, ξεναγοί στα μυστικά του αθλήματος είναι οι ίδιοι οι αθλητές της πρώτης κρητικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο. Οι αθλητές του Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο 20ο πανελλήνιο πρωτάθλημα και είναι έτοιμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους, δείχνοντας πως παίζεται το άθλημα καθώς και μερικά από τα κόλπα για να πετυχαίνουν πιο εύκολα και θεαματικά καλάθια.

Όσοι λάβουν μέρος στην εκδήλωση, θα πρέπει να γνωρίζουν πως το άθλημα διακρίνεται για το μοναδικό του ύφος, την γρήγορη ροή του αγώνα και τη διαρκή εναλλαγή φάσεων με συνεχείς επιθέσεις και «man to man» άμυνες, στοιχεία που μπορούν να απολαύσουν, να μιλήσουν για αυτά και ν’ ανταλλάξουν απόψεις με τους αθλητές.

Η διοργάνωση γίνεται με τη στήριξη του Συλλόγου ΑΜΕΑ γονέων και φίλων Ν. Κρήτης το «Μέλλον» και την ξεχωριστή, τιμητική παρουσία για την πόλη του Αγίου Νικολάου, του Παραολυμπιονίκη Μανόλη Στεφανουδάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της λίμνης Αγίου Νικολάου και θα ξεκινήσει την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, με την συμμετοχή να είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Πηγή: anatolh.com

 

mesaralive.gr  09 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα