Το «ΜΕΛΛΟΝ» πάει Matala Beach Festival!!!

mesaralive.gr  20 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Το «ΜΕΛΛΟΝ» πάει Matala Beach Festival!!!

φωτο:mesaralive.gr

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η σημαία του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ανεμίζει στο Φεστιβάλ των Ματάλων.

Στο περίπτερο του Συλλόγου μπορεί κανείς να βρει χειροποίητες κατασκευές, φτιαγμένες με μεράκι και πολύ αγάπη, από τα μέλη αλλά και φίλους που στηρίζουν «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Οι όμορφες κατασκευές, περιμένουν τον επισκέπτη να τις επιλέξει, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τις δράσεις του πολύ δραστήριου Συλλόγου που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δρόμους στον χώρο των ΑμεΑ, δημιουργώντας ένα κύτταρο δράσης , στήριξης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Παρόν από την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ στο περίπτερο του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ο πρόεδρός του ο Παραολυμπιονίκης και κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ στον ακοντισμό, Μανώλης Στεφανουδάκης, μαζί με μέλη του Συλλόγου που  υποδέχονται τον επισκέπτη έτοιμοι να τον κεράσουν και να τον εξυπηρετήσουν.

Αν βρεθείτε στο Φεστιβάλ των Ματάλων, αξίζει και επιβάλλεται να επισκεφτείτε το περίπτερο του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είναι από τα πρώτα που θα συναντήσετε φτάνοντας στο φεστιβάλ!!!!!

Στηρίζοντας το Σύλλογο ΑμεΑ , βοηθάμε να συνεχιστούν τα προγράμματα που υλοποιεί (φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία κ.α.) και μαζί στηρίζουμε την προσπάθειά του για μια καλύτερη αυριανή κοινωνία στηριγμένη στις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης!  

 

mesaralive.gr  20 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα