Το mesaralive.gr με τους αγρότες στο λιμάνι του Ηρακλείου (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  12 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Το mesaralive.gr με τους αγρότες στο λιμάνι του Ηρακλείου (Φωτογραφίες)

Φώτο: mesaralive

Στο λιμάνι του Ηρακλείου βρέθηκε χθες το βράδυ ο φωτογραφικός φακός του mesaralive.gr, την ώρα που οι αγρότες από το Ηράκλειο και το Λασίθι επιβιβάζονταν στα πλοία της γραμμής για Πειραιά προκειμένου να συμμετέχουν στο μεγάλο Πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται σήμερα στο Σύνταγμα.

Δυναμική η συμμετοχή των αγροτών από την περιοχή της Μεσαράς. Από νωρίς βρέθηκαν στο λιμάνι τόσο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού κ. Γιώργος Ντισπυράκης όσο και ο Πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ κ. Γιώργος Τζωρτζάκης καθώς και ο  Γραμματέας της ΟΑΣΝΗ κ. Μανώλης Ζαχαριουδάκης , προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά για την επιβίβαση των αγροτών στα πλοία της γραμμής.

Μεσαρίτες αγρότες μίλησαν στο mesaralive.gr δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα προκειμένου να αποσυρθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και να ξεκινήσει διάλογος από μηδενική βάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα οι αγρότες από την Κρήτη θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα όπου έχει δοθεί το ραντεβού και με τους αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

mesaralive.gr  12 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα