To mesaralive.gr συγχαίρει το Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To mesaralive.gr συγχαίρει το Χρυσό Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

Ήταν αποφασισμένος κι αυτό φάνηκε από την πρώτη του κιόλας βολή! Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, απογείωσε το ακόντιό του στα 29.45 και μαζί του και ολόκληρη την Ελλάδα, που πανηγύρισε χθες το τρίτο κατά σειρά μετάλλιό της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!!!!

Η Ελλάδα και η Κρήτη πανηγύριζε την επιτυχία του Γίγαντα αθλητή από τη Γαλιά, με τη  Μεσαρά  να ανεβαίνει  στους «Εφτά Ουρανούς»!!!!!!!!!

Το βουρκωμένο βλέμμα του Μανώλη την ώρα της απονομής, από τη στιγμή που ανέβηκε στο βάθρο μέχρι το άκουσμα του Εθνικού Ύμνου και την εικόνα της Ελληνικής Σημαίας να ανεβαίνει στα ύψη,  δημιούργησε πλήθος συναισθημάτων σε όλους όσους παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα την απονομή! Δάκρυα χαράς, συγκίνησης, από τον κόσμο που θεωρεί το Μανώλη δικό του παιδί!!!! Από τον κόσμο που αγκαλιάζει τον Έλληνα Χρυσό Παραολυμπιονίκη, σε κάθε του ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια και που στέλνει την αγάπη του  γι΄ αυτό τον μεγάλο Αθλητή αλλά και Άνθρωπο!!!

Μανώλη Στεφανουδάκη σ΄ ευχαριστούμε για όλη αυτή την πλούσια παρακαταθήκη που αφήνεις στην Ελλάδα, την Κρήτη και τη Μεσαρά. Για το τρανό παράδειγμα που δίνεις στα παιδιά μας. Παράδειγμα, Ανθρωπιάς και Αγώνα!!!!

Για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!

 

Η Συντακτική Ομάδα του Mesaralive.gr

 

mesaralive.gr  10 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα