Τον Μητροπολίτη Γορτύνης κι Αρκαδίας υποδέχτηκε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Φαιστού

  04 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τον Μητροπολίτη Γορτύνης κι Αρκαδίας υποδέχτηκε σήμερα ο νέος Δήμαρχος Φαιστού

Στα γραφεία του Δήμου Φαιστού βρέθηκε σήμερα ο κ.κ Μακάριος

Τον Δήμο Φαιστού επισκέφτηκε σήμερα το πρωί , ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ Μακάριος, συνοδευόμενος από τον πρωτοσύγκελο Αρχιμ . Ιωακείμ Καραντίνο.

Τον κ.κ Μακάριο, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ Γρηγόρης Νικολιδάκης, πλαισιωμένος από τους στενούς του συνεργάτες. Η Εθιμοτυπικού τύπου πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον σεβάσμιο ιεράρχη να του προσφέρει έναν συμβολικό σταυρό, δηλώνοντάς ότι είναι σταυρός ευλογιάς και όχι σταύρωσης.

Με την ευκαιρία της επισκέψεως του, ο Μητροπολίτης έθεσε ενώπιον του Δημάρχου και των συνεργατών μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν την Ιερά Μητρόπολη.

Πρώτη προτεραιότητα για τον κ.κ Μακάριο , είναι η κατασκευή ενός συγχρόνου πνευματικού πολιτιστικού κέντρου στο Τυμπάκι, καθώς και η ανακίνηση του ιστορικού μικρού ναού του Αγίου Τίτου. Επίσης έθεσε το θέμα της δημιουργίας κοινωνικών δομών στο Τυμπάκι, που θα προσφέρουν βοήθεια στις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες. Ανάμεσα στα άλλα τέθηκε και το ζήτημα της αναπλάσεως του δρόμου που οδηγεί στον Ιερό ναό του Αγίου Νεκταριού και στα γραφεία της Μητροπόλεως , στις Μοίρες.

Με την σειρά του ο κ Νικολιδάκης, αφού άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα του κ.κ Μακαριου, εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή και αποδοτική.’’ Θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο θεάρεστο έργο σας, συμβάλλοντας με κάθε δυνατή προσπάθεια και κάθε δυνατό μέσο για την ενίσχυση του΄΄.

 

  04 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα