Του έκοψαν τις ελιές - Εικόνες που προκαλούν θλίψη!

mesaralive.gr  28 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Του έκοψαν τις ελιές - Εικόνες που προκαλούν θλίψη!

Θύμα δολιοφθοράς έχει πέσει ένας ακόμη συμπολίτης μας, ο οποιος είδε άγωνστους δράστες να του καταστρέφουν τις ελιές

Και αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό με τον ίδιο να είναι πλήρως απογοητευμένος και πληγωμένος από την εγκληματική συμπεριφορά ορισμένων.

Ο λόγος για τον κ. Γιώργη Σμπώκο, ο οποίος είδε τις ελιές του στην περιοχή της Γόρτυνας να γίνονται... κούτσουρα.

Οι θύτες της υπόθεσης δυστυχώς προσπαθούν να επιβάλλουν με όλες τις έκνομες δυνάμεις τους τα δικά τους «θέλω» και «πιστεύω», με την κοινωνία να αντιδρά, να οργίζεται, αλλά αυτό να μην αρκεί...
 
Αυτή τη φορά οι άγνωστοι έκοψαν τρία ελαιόδεντρα του, θέλοντας να υποδηλώσουν την παρουσία τους. Ένα χρόνο νωρίτερα όμως είχαν καταστρέψει συνολικά 80 ελαιόδεντρα.
Μια πράξη αποτρόπαια...

«Πέρυσι, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς άγνωστοι έκοψαν 80 ρίζες ελιές από το λιόφυτό του. Και φέτος, παραμονή Χριστουγέννων, στο ίδιο σημείο, είχαμε την καταστροφή 3 ριζών, που όπως λέει ο παθών «είναι δύο σακιά με καρπό ελιάς. Δηλαδή πάνω από 20 κιλά λάδι από την κάθε ρίζα». Κι όλα αυτά... χαμένα. Ο δράστης ή οι δράστες... επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος, στην αγροτική περιοχή Μέλισσα του Δήμου Γόρτυνας, πριν φτάσουμε στο χωριό Άγιος Θωμάς...», αναφέρει ο ίδιος στο cretalive.

Ο ίδιος λέει ότι δε δέχτηκε καμία προειδοποίηση και απειλή. Αυτό που ζητά πλέον είναι να υπαρξει Δικαιοσύνη και να εντοπιστούν οι δράστες...

Η ζημιά που έχει υποστεί ο Ηρακλειώτης αγρότης υπολογίζεται ότι «είναι πάνω από 30.000 ευρώ», καθώς όπως μας αναφέρει έχουν καταστραφεί και αρκετά φυτά σε ένα αμπέλι του.

 

mesaralive.gr  28 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα