Τουριστική προβολή και ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο περιφερειακό συμβούλιο

mesaralive.gr  20 November, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Τουριστική προβολή και ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο περιφερειακό συμβούλιο

Φώτο: cretalive.gr

Ο Κ.Κωτσόγλου παρουσίασε την πρόταση για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Περιφέρεια, η οποία εγκρίθηκε

Την πρόταση για ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσίασε, στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, ο περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Κυριάκος Κωτσόγλου.
Σύμφωνα με τον κ.Κωτσόγλου, οι στόχοι που θα επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης είναι η αύξηση της διαφάνειας και της λογοδοσίας, η απλούστευση των διαδικασιών, η εξυπηρέτηση των πολιτών, η ψηφιοποίηση των αρχείων, η εξωστρέφεια, ο συγκρητισμός και οι κοινές δράσεις.
"Αλλάζουμε κατηγορία με την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση" - είπε ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης. "Δεν μπορουμε να περιμενουμε την κεντρική διοίκηση" - πρόσθεσε ο περιφερειάρχης και τόνισε πως όλα αυτά θα είναι υπέρ του πολίτη! Η πρόταση για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση "πέρασε" με την ψήφο της πλειοψηφίας του Σώματος.
Στη συνεδρίαση, επίσης, ο Σταύρος Αρναουτάκης παρουσίασε τον προγραμματισμό για την τουριστική προβολή του νησιού και τις δράσεις που προγραμματίζει η περιφέρεια Κρήτης με συμμετοχή σε εκθέσεις, φιλοξενίες, υλικό προβολής και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις ώστε να ενδυναμωθεί το τουριστικό προϊόν του νησιού και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα ανάδειξης των δυνατοτήτων των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, μέσω εξειδικευμένων δράσεων και στην προσέλκυση μελλοντικών επισκεπτών ειδικού ενδιαφέροντος.

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  20 November, 2015 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα