Τραγικό τέλος για τον  “Σαραβάκο του Κρουσώνα”

  12 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Τραγικό τέλος για τον  “Σαραβάκο του Κρουσώνα”

Ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος 7 μέτρων ενώ εργαζόταν σε οικοδομή

Με αίμα βάφτηκε το μεροκάματο για έναν οικοδόμο το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς το ατύχημα που είχε ενώ εργαζόταν, κατέληξε σε τραγωδία για τον ίδιο, για την οικογένειά του, για το Συνδικάτο Οικοδόμων, για το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 60χρονος άντρας, πατέρας δύο παιδιών εκ των οποίων το ένα είναι ανήλικο, με καταγωγή από τον Κρουσώνα, έπεσε από το δεύτερο όροφο οικοδομής στο Κορακοβούνι όπου εκείνη την ώρα δούλευε.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε σοβαρά τραύματα στη μέση και στην κοιλιά με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να υποκύψει και να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Η κηδεία του άτυχου οικοδόμου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή ΠΑΟΚ Κρουσώνα, θα πραγματοποιηθεί στις 4 το μεσημέρι στον Κρουσώνα.

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος Δημήτρης Γιαννακουδάκης. βρισκόταν λίγο πριν τη συνταξιοδότηση και είχε πάει στην οικοδομή για να βγάλει ένα από τα τελευταία του μεροκάματα πριν τη σύνταξη. Όμως, δυστυχώς, ήταν το τελευταίο του αιματοβαμμένο μεροκάματο.

 

  12 May, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα