Τραγωδία: Μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του και νοσηλεύεται διασωληνωμένος

  27 October, 2020 ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία: Μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του και νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 51χρονη δίδυμη αδελφή του

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 51χρονος δράστης της οικογενειακής τραγωδίας με θύμα την ηλικιωμένη μητέρα του, το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο.

Ο 51χρονος ο οποίος σε κατάσταση παροξυσμού τραυμάτισε βαρύτατα με μαχαίρι την 86χρονη μητέρα του και ελαφρότερα την δίδυμη αδελφή του, στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε επιχειρώντας να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και διασωληνώθηκε με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία την εισαγωγή του στη ΜΕΘ, λόγω της κατάστασης της υγείας του. Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό ο δράστης να κατανάλωσε και μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 51χρονη αδελφή του βρίσκεται εκτός κινδύνου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται πως η 86χρονη μητέρα του δράστη λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο υπέκυψε στα βαριά της τραύματα. 

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε στις δύο γυναίκες. 

 

  27 October, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα