Τρίτη, με χορό - κίνηση και ηλεκτρονική μουσική

  27 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Τρίτη, με χορό - κίνηση και ηλεκτρονική μουσική

Απόψε Τρίτη στο Αλσύλλιο Κούλε Μοιρών θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις καλλιτεχνικές εικαστικές δημιουργίες όπως και την έκθεση της φωτογραφίας με την επιμέλεια της Ιφιγένειας Γρινιαράκη «Από το Ανάκτορο της Φαιστού ως το Τυμπάκι» και με την φιλική συμμετοχή της Εύας Καπελλάκη – Κοντού με την συμμετοχή φωτογραφιών «Από το σκοτάδι στο φως».

Στη σκηνή Β θα έχουμε τη δραστηριότητα Graffitis με την εικαστικό Ειρήνη Πηνελόπη Κασσιμάτη.

Στη σκηνή Α θα έχουμε την χαρά ν’ απολαύσουμε μια μουσική παράσταση με χορογραφίες από τη Σχολή χορού της Ροδούλας Ζωζωνάκη και το γυμναστήριο Gym Way Πέλας Μυρσιλάκη.

Την βραδιά θα κλείσει με παρουσίαση ηλεκτρονικής μουσικής ο  μουσικός παραγωγός Dj FIDDO, Γιώργος Ξεκαρδάκης.

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετροκεφαλίου θα  προσφέρει τα κεράσματα.

Το όμορφο ταξίδι στον Πολιτισμό συνεχίζεται στο Αλσύλλιο για δεύτερη βραδιά, στα πατήματα του χορού, της κίνησης  και της μουσικής παρέα με τις τέχνες σε μια πορεία προς το φως. Και το όραμα παίρνει σιγά – σιγά σάρκα και οστά γιατί όλοι μαζί θέλουμε, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να ξεφύγουμε από τις προσωπικές διαδρομές και να πιστέψουμε στ’ όνειρο, στο κοινό καλό στη συνεργασία για πρόοδο και πολιτισμό, έτσι δε θα είναι μακρινή η οπτασία των λόγων θα περάσουμε στην πράξη και τότε ο κόσμος θ’ αλλάξει..

Εύα Καπελλάκη – Κοντού [Εκπαιδευτικός και αρθρογράφος Lettere Classiche dell’ Universita’ degli studi di Napoli ‘Federico II” ].

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  27 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα