Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση

  15 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Νεκρός ο μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση

Δυσάρεστη κατάληξη είχε το τροχαίο για τον 48χρονο αλλοδαπό

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της Κρήτης για άλλη μία φορά, καθώς έχασε τη ζωή του ένας 48χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην οδό Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, κ. Βουλαγρίδη, ο 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, μεταφέρθηκε νεκρός παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ να τον κρατήσουν στη ζωή. Συγκεκριμένα, ο άτυχος άντρας όταν παρελήφθη από τους διασώστες είχε τις αισθήσεις του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όμως κατά τη μεταφορά του εξέπνευσε. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά όταν ένα αγροτικό συγκρούστηκε με τη μηχανή, μεγάλου κυβισμού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 4 το μεσημέρι.

Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε και η Τροχαία προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση και προκλήθηκε ο θάνατος του άτυχου 48χρονου. Και η «μαύρη» αυτή λίστα με τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης, ολοένα και αυξάνεται. Ο 48χρονος δικυκλιστής αποτελεί το 38ο θύμα τροχαίου δυστυχήματος από την αρχή του χρόνου. Να σημειωθεί ότι η οδός Ακρωτηρίου είναι από τους πλέον επικίνδυνους δρόμους των Χανίων όπου έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα τροχαία

Τρεις νέοι στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση μηχανών

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, τρεις νεαροί άντρες βρέθηκαν στο νοσοκομείο από τη μία στιγμή στην άλλη.

Στις 7 το πρωί του Σαββάτου στην Παλιά Εθνική οδό, Χανίων - Κισσάμου, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, τα δίκυκλα τους συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μηχανές να αναποδογυρίσουν και οι 3 νέοι , ηλικίας, 19,20 και 24 ετών ατνίστοιχα, να βρεθούν στο οδόστρωμα τραυματισμένοι.

Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι διασώστες τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων με τον έναν από τους τρεις νεαρούς να φέρει πιο σοβαρά τραύματα αλλά δίχως να κινδυνεύει η υγεία του.

Το 37ο θύμα της ασφάλτου, ένας ηλικιωμένος που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ρέθυμνο

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο μέρες έχασε τη ζωή του ένας 71χρονος, το αυτοκίνητο του οποίου έπεσε σε γκρεμό σε περιοχή έξω από τη ΒΙΠΕ Ρεθύμνου.

Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ έδωσαν τιτάνια μάχη για να βγάλουν σε πρώτη φάση των άτυχο άντρα από το όχημα. Αφού τον απεγκλώβισαν, οι διασώστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου χωρίς σφυγμό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και αυτόδιαπιστώθηκε από τους γιατρούς και επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, είναι πως ο άντρας ήταν ήδη νεκρός.

 

Πηγη:neakriti.gr

 

  15 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα