Τσίπρας: Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα – «Θα είμαστε εδώ»

  17 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
Τσίπρας: Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα – «Θα είμαστε εδώ»

«Το μαζικό παρών αποδεικνύει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας έξω από το εκλογικό κέντρο στην Πλάκα που πήγε να ψηφίσει για τον διάδοχό του.

«Θα είμαστε εδώ» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιώντας χρόνο που δεν απογοήτευσε όσους θεωρούν ότι η παρουσία και η συμμετοχή Τσίπρα στη νέα εποχή για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά σημαντική.

Η ικανότητα του να κρατάει ισορροπίες γίνεται και στον πιο δύσπιστο εμφανής αν κρίνει την εικόνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, περίοδος κατά την οποία ο Τσίπρας απείχε συνειδητά από τις διαδικασίες του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με αγκαλιές και χειροκροτήματα από τον κόσμο.

Βιάστηκαν να «τελειώσουν» τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους μαζικό παρών, καθώς και το δικό μου, ως ένας από αυτούς, αποδεικνύει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πώς πάμε; Έχουμε κόσμο;»

Ανθρώπινος και χαμογελαστός, κανείς άλλωστε δεν μπορεί να αμφισβητήσει το επικοινωνιακό χάρισμα του Αλέξη Τσίπρα, μπήκε στο εκλογικό κέντρο, χαιρέτησε τους ανθρώπους και το πρώτο που ρώτησε ήταν «Πώς πάμε; Έχουμε κόσμο;».

Για να λάβει την απάντηση – με παράπονο στη φωνή- μακάρι να είχαμε τέτοια συμμετοχή και στις εκλογές, ένα πικρο σχόλιο για όσους αριστερούς προοδευτικούς πολίτες επέλεξαν στις εθνικές εκλογές -είτε από απογοήτευση, που όμως μάλλον δεν ήταν η ώρα και σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να εκφραστεί, είτε από αδιαφορία, ανεπίτρεπτο για όποιον διεκδικεί το ρόλο του πολίτη- να μην προσέλθουν στις κάλπες συμβάλλοντας σε ό,τι ακολούθησε για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους συσχετισμούς δυνάμεων στη Βουλή.

Και τα δύο ευρώ

Η διάθεση πάντως της συμπαθητικής κυρίας και το ύφος αλλάζει άρδην όταν ο Αλέξης Τσίπρας αφού συνομιλεί με όλους τους παρευρισκόμενους, επιστρέφει στο θρανίο της κάλπης, δίνει την ταυτότητά του και βγάζει από την τσέπη του τα δύο ευρώ, το αντίτιμο για τη συμμετοχή στις εκλογές.

«Να και τα δύο ευρώ» λέει χαμογελώντας.

 

  17 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα