Υπέροχη συνταγή για σπιτικό παγωτό

Μια συνταγή της Ρεγγίνας Φιλλίπου– “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
Υλικά :
μια φυτική σαντιγί (το μεταλλικό κουτί),
μισό φλιτζάνι αχνη,
ένα εβαπορέ παγωμένο,
ένα ζαχαρούχο παγωμένο,
ένα σφηνάκι λικέρ κανέλας,
ένα κουταλάκι κανέλα,
ενάμιση φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμενα,
μισό φλιτζάνι μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σε τηγάνι το μέλι με τα καρύδια να καραμελωσουν. Τα απλώνουμε σε λαδόκολλα να κρυωσουν και ύστερα τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια
Χτυπάμε πολύ καλά την σαντιγί με την αχνη. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το εβαπορέ. Χτυπάμε μέχρι να φουσκώσει. Τέλος ρίχνουμε το ζαχαρούχο, την κανέλα, το λικέρ
Βαζουμε στην κατάψυξη και χτυπάμε άλλες δυο φορές ανά μισή ώρα
Στο τελευταίο χτύπημα προσθέτουμε τα καρύδια με το μέλι
Βαζουμε στην κατάψυξη.
Γαρνίρουμε με καρύδια, μέλι και κανέλα
Δείτε επίσης
- ΝΔ: το προεδρείο της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Νικολακόπουλος, Συρεγγέλα, Λυτρίβη και Λαζαρίδης
- Αποτοξίνωση: Μπορείς να «ξεκολλήσεις» από την οθόνη χωρίς πίεση;
- Διπλωματικός “πονοκέφαλος” για Αθήνα: ανησυχεί η εμπλοκή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στη Μονή Σινά
- Βουλή: Στήνεται η «αρένα» της πολιτικής σύγκρουσης
- ΑΑΔΕ: έλεγχοι το τριήμερο σε τουριστικές περιοχές