«Ζεστή» οικογενειακή ατμόσφαιρα με τον ΠΣ Καλαμακίου

Mesaralive.gr  22 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Ζεστή» οικογενειακή ατμόσφαιρα με τον ΠΣ Καλαμακίου

Αν και μετρά μόλις λίγους μήνες, «ζωής» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου, φαίνεται πως έχει βρει τη «συνταγή» για επιτυχημένες εκδηλώσεις!

Το ενδιαφέρον του κόσμου και η συμμετοχή καταγράφονται έντονα, σε κάθε κάλεσμα του δραστήριου συλλόγου που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο στο Κέντρο «Στροφή».  Ο κόσμος του Καλαμακίου και φίλοι του Συλλόγου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων από περιοχές της Φαιστού και της Γόρτυνας,  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήταν όλοι εκεί για να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος και να γλεντήσουν με το συγκρότημα του Χαρίτου Τζαγκαράκη και του Αντώνη Γερμανάκη. Οι νεαροί συντοπίτες μας μουσικοί κράτησαν ζωντανό το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια όμορφη «ζεστή» και οικογενειακή  ατμόσφαιρα στην κατάμεστη από κόσμο «Στροφή». Χαρατηριστικό ήταν το καλοσώρισμα της Προέδρου κ. Ελένης Μπικάκη στην έναρξη της βραδιάς «Η Στροφή θα έπρεπε να είναι ευθεία για να μας χωρέσει» είπε η κ. Μπικάκη καλωσορίζοντας τον κόσμο που είχε γεμίσει το κέντρο διασκεδάσεως καταλήγοντας με μια μαντινάδα  με νόημα της καλής της φίλης Μάρως Γεωργιλαδάκη : «Δεν τσι μετρώ τσι φίλους μου, δεν μπαίνουνε σε τάξη, μα έχω το αποτέλεσμα στο χρόνο και στην πράξη!».

Τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το κόσμημα το  οποίο προσέφερε το Κοσμηματοπωλείο της κ. Ανθής Κουλεντάκη, ήταν ο Γιώργος Λενιδάκης από την Φανερωμένη. Επίσης τυχερή της κλήρωσης ενός αφυγραντήρα προσφορά του κ. Ελευθέριου Ρηγάκη  κέρδισε η κ. Μαρία Σπανακάκη. Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης,  ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Λάμπρος Καμπουράκης και Γιώργος Ματαλλιωτάκης, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Πετροκεφαλίου, Πιτσιδίων, Πόμπιας, Καμηλαρίου,Σίβα και Αγίων Δέκα και πολύς κόσμος.

 

Mesaralive.gr  22 January, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ