Ζήτω τα χόρτα! 9 εξαίσιες μαγειρικές με τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης

Ωραίοι οι παραδοσιακοί ντολμάδες αλλά έχετε δοκιμάσει λαπαθοντολμάδες με πλιγούρι, κουκουνάρι και μυρόχορτα; Με λάπαθα και ένα σωρό ακόμα ολόδροσα χορταρικά φτιάχνουμε επίσης μια χορτόπιτα με απίθανο, μακεδονίτικο φύλλο. Οι τσουκνίδες γίνονται τηγανητοί κεφτέδες, η ψαρόσουπα αρωματίζεται με μυρώνια, μάραθο, καυκαλήθρες και όχι μόνο ενώ τα μπουρεκάκια και τα καλιτσούνια κλείνουν στη ζύμη τους όλες τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης. Αυτές και άλλες εξαίσιες μαγειρικές μας συστήνουν οι διακεκριμένοι Έλληνες σεφ: Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Περικλής Κοσκινάς, Νίκος Μπίλλης, Μανώλης Παπουτσάκης και Χριστόφορος Πέσκιας.
Δείτε εδώ τις 9 εξαίσιες συνταγές με ανοιξιάτικα χόρτα
Δείτε επίσης
- Νέες προσλήψεις 50 Ρομά αστυνομικών για αστυνόμευση και διαμεσολάβηση – Όσα είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης
- Σημανδράκος ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μου έλεγε ότι ο Γιώργος (φραπές) έπρεπε να πληρωθεί» – Όσα είπε για Αυγενάκη
- Στην αυριανή 24ωρη απεργία συμμετέχουν γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
- Κοτόπουλο πανέ βήμα βήμα, από τον Χριστόφορο Πέσκια
- Εuroleague: Πρεμιέρα σήμερα με... μάχες “αιωνίων”