Ζήτω τα χόρτα! 9 εξαίσιες μαγειρικές με τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης

Ωραίοι οι παραδοσιακοί ντολμάδες αλλά έχετε δοκιμάσει λαπαθοντολμάδες με πλιγούρι, κουκουνάρι και μυρόχορτα; Με λάπαθα και ένα σωρό ακόμα ολόδροσα χορταρικά φτιάχνουμε επίσης μια χορτόπιτα με απίθανο, μακεδονίτικο φύλλο. Οι τσουκνίδες γίνονται τηγανητοί κεφτέδες, η ψαρόσουπα αρωματίζεται με μυρώνια, μάραθο, καυκαλήθρες και όχι μόνο ενώ τα μπουρεκάκια και τα καλιτσούνια κλείνουν στη ζύμη τους όλες τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης. Αυτές και άλλες εξαίσιες μαγειρικές μας συστήνουν οι διακεκριμένοι Έλληνες σεφ: Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Περικλής Κοσκινάς, Νίκος Μπίλλης, Μανώλης Παπουτσάκης και Χριστόφορος Πέσκιας.
Δείτε εδώ τις 9 εξαίσιες συνταγές με ανοιξιάτικα χόρτα
Δείτε επίσης
- Πατατόπιτα με μπέικον και ρίγανη
- Ζαρός: πτώση δέντρου από τους θυελλώδεςι ανέμους που πνέουν στην περιοχή
- Από τον Μάιο τα ακριβά φάρμακα κατ΄οίκον και από τον Ιούνιο στα φαρμακεία της γειτονιάς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεχίζονται οι διώξεις με φόντο τις παράνομες ενισχύσεις
- Οι πληρωμές της εβδομάδας