Ζωνιανά: Τα καλά νέα ήρθαν απο το χειρουργείο για τον 55χρονο

  17 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ζωνιανά: Τα καλά νέα ήρθαν απο το χειρουργείο για τον 55χρονο

Καλά είναι τα νέα από το κρίσιμο χειρουργείο στο οποιο υποβλήθηκε ο 55χρονος τραυματίας από τα Ζωνιανά, μετά από την αρνητική τροπή που είχε πάρει η υγεία του.

Συμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και είχε διακομισθεί εσπευσμένα. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες αφαιρέθηκε η σφαίρα από την λεκάνη του και διευθετήθηκαν τα προβλήματα στο ουρολογικό σύστημα. Ενώ και το ανακοινωθέν που έβγαλε ο γιατρός που τον χειρούργησε είναι πολύ αισιόδοξο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος, στη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε, τραυματίστηκε από βολίδα στην κοιλιακή χώρα. Είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί στάθηκε αδύνατον να του αφαιρέσουν την σφαίρα, γιατί υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία διότι ήταν «καρφωμένη» σε επικίνδυνο σημείο. Παρέμεινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και υποβαλλόμενος σε διαδοχικές επεμβάσεις.

Κι ενώ αποσωληνώθηκε και κρίθηκε σταθερή η κατάστασή του, τα τελευταία 24ωρα εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές με αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης να μεταφερθεί στην Αθήνα.

 

newshub.gr

 

  17 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ