Το ζήτημα της διαχείρισης των αποβλήτων επί τάπητος
Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ένα θέμα που είναι άλυτο και «πονάει» πολύ την Κρήτη.
Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ένα θέμα που είναι άλυτο και «πονάει» πολύ την Κρήτη.
Ένα έργο πνοής για την Κρήτη που θα αλλάξει τα δεδομένα για τη νότια πλευρά του νησιού και το οποίο είχε πάρει το «πράσινο φως» για να μπει σε τροχιά υλοποίησης, ακόμη... είναι στην αναμονή.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Aquilla Atlantis η εκδήλωση του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, International Taste Institute (πρώην iTQi), με θέμα «Ενισχύστε την παρουσία σας στις Διεθνείς και Τοπικές Αγορές με ένα Πιστοποιητικό Γεύσης».
Με μήνυμα του ο πρόεδρος της Κοινότητας Φανερωμένης Χρήστος Ι. Κουνδουρακης κάνει τον απολογισμό μετά τη θεομηνία και στέλνει το δικό του μήνυμα για το μέλλον
Δεύτερη πιο ακριβή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση (Ε.Ε.) είναι η Ελλάδα στις ονομαστικές χρεώσεις ευρυζωνικών συνδέσεων σταθερής. Μελέτη της Κομισιόν που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες εμφανίζει κατά μέσον όρο την Ελλάδα ως τη χώρα με τις πιο υψηλές χρεώσεις, μετά εκείνες του Βελγίου.
Φαίνεται ότι «χτίζεται» κάτι καλό…
«Αλλαγή στη διατύπωση του άρθρου για τις θητείες, όχι στην ουσία»
Ένα αγοράκι 9 ετών από το Βέλγιο πέρασε στο πανεπιστήμιο σε ηλικία 8 ετών και σήμερα, έναν χρόνο μετά ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο του.
Γιατί στην Ιαπωνία καταγράφεται ραγδαία αύξηση στις διαγνώσεις άνοιας και Αλτσχάιμερ τις τελευταίες δεκαετίες;
Έως τις 16 Δεκεμβρίου
Ο ανήλικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση
Τι λέει για την ανάπτυξη και το χρέος
Άλλα...κόλπα από τα ΜΑΤ