Τα πιτ μπουλ της κατασπάραξαν 33χρονη γυναίκα
Μια 33χρονη κατασπάραξαν τα δύο πιτ μπουλ της στο Τέξας των ΗΠΑ.
Μια 33χρονη κατασπάραξαν τα δύο πιτ μπουλ της στο Τέξας των ΗΠΑ.
Σε ακόμα μια προκλητική δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο «TGRT HABER».
Δύο πρόσωπα, πολύ γνωστά και αγαπητά στην περιοχή του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων, και όχι μόνο, ενισχύουν το Συνδυασμό του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου!
Με καλοκαιρία θα γιορταστεί η επέτειος για την 25η Μαρτίου, καθώς θα υπάρχει λιακάδα σε όλη τη χώρα.
Μεγάλη μέρα σημερα για τη Μεσαρα, αφού πραγματοποιούνται παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο
Από αυριο θα αφαιρούνται τα υδρόμετρα από όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν εξοφλήσει τα νερά του 2018 και το χρέος θα αποσταλεί στο Δημόσιο Ταμείο για είσπραξη, όπως τονίστηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Γ’ Ζώνης Μεσαράς, όπου αποφασίστηκαν, εκτός των άλλων, τα παρακάτω μέτρα:
Η συγκίνηση έκδηλη στα μάτια όλων των παρευρισκόμενων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Φαιστού « Μανώλης Μαρκάκης», το Σάββατο βράδυ.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Documento η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων καταγράφεται στο 2,3%.
Μοναδική από κάθε άποψη ήταν η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο νησί της Γαύδου
Επιστροφή στις νίκες για το Ζαρό-Ισοπαλία στο ντέρμπι της Μεσαράς
Μεγάλη πυρκαγιά μεταξύ Σχοινοκαψάλων και Κόλυμπος στην Ιεράπετρα
Σένττρα στις αναμετρήσεις-Τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων που ξεκίνησαν νωρίτερα
Μέτωπο συνευθύνης και συντονισμού για την προαγωγή των συμφερόντων της πατρίδας, του λαού και του έθνους
Την στήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών υποδομών στο πρωτογενή τομέα στο νησί για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ζήτησαν και οι Μεσαρίτες εκπρόσωποι των αγροτών και των τοπικών φορέων που βρέθηκαν στην ημερίδα για «την Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία»
Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες από την τραγωδία στο Γεροπόταμο που «στοίχησε» τη ζωή 4 ανθρώπων-Σε κλίμα οδύνης η επιμνημόσυνη δέηση
Διακοπές στην ηλεκτροδότηση την ερχόμενη Τετάρτη στη Μεσαρά
Χιλιάδες ακίνητα κινδυνεύουν να χαθούν φέτος και την επόµενη χρονιά και να περιέλθουν στο ∆ηµόσιο, εάν δεν δηλωθούν από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο αντίστοιχος αριθµός για την προηγούµενη διετία προσεγγίζει τα 15.000, σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις παραγόντων της αγοράς.
Έντονα προβληματισμένοι, αλλά και ανήσυχοι, πρωτίστως για το παρόν του πρωτογενούς τομέα και δευτερευόντως για το μέλλον, αφού «χωρίς το σήμερα δεν υπάρχει αύριο», εμφανίζονται οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι