17ος Μινωικός Άθλος - Όλα τα αποτελέσματα

  02 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
17ος Μινωικός Άθλος - Όλα τα αποτελέσματα

 Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε ο 17ος Μινωικός Άθλος που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με τον νεοσύστατο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεγαλόνησος, ο αγώνας συνδιοργανώθηκε με την Γ.Γ.Αθλητισμού την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και ΕΟΣΛΜΑ-Υ και την συμπαράσταση των Δήμων Ηρακλείου-Γόρτυνας -Φαιστού.

Με άστατο καιρό ξεκίνησε το πρωί στις 07:00 η διοργάνωση από τον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν αρχικά να διανύσουν τα 140χλμ. Κνωσός-Φαιστός -Κνωσός έτρεξαν σε πολλά διαστήματα με αρκετή βροχή και αέρα.

Αργότερα στις08:00 την σκυτάλη πήραν οι 27 αθλητές του Μινωικού Άθλου που ξεκίνησαν από την Φαιστό για την Κνωσό και περίπου άλλοι 20 αθλητές που έτρεξαν τμήμα της διαδρομής.

Στην πρώτη θέση χέρι-χέρι τερμάτισαν ο πολυνίκης με 12 νίκες στον αγώνα από τις 17 διοργανώσεις Καμπαξής Παντελής με τον σπουδαίο υπεραθλητή Σηφάκη Μανόλη ,ενω στην τρίτη θέση τερμάτισε ο υπεραθλητής Σκρούμπης Ιωάννης.

Στις γυναίκες πρώτη και 3η στην γενική κατάταξη η πρωταθλήτρια Ευρώπης και αθλήτρια από την Τσεχία Horakova Lenka και δεύτερη η Βραβορίτη Κάτια(στον αγώνα συμματείχαν μόνο δύο γυναίκες αθλήτρες).

Οι διοργανωτές θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα τμήματα τροχαίας Μοιρών-Ηρακλείου- το τμήμα Σαμαρετών Μεσαράς- την ομάδα διάσωσης Φίλιος Ζεύς-και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και της Μεγαλονήσου που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Τέλος τους μεγάλους χορηγούς το εστιατόριο ΚΑΝΑΤΕΛΙΑΣ- Interclinic- Aσκληπιός διάγνωσις-Cretan Holideys-Shell-Βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο-Νερό Σελινάρι- Σ/Μ Σκλαβενίτης-Επιπλογραμή Γεωργιλαδάκης-ΣΥΦΑΚ-αναψυκτικά Φήμη-Feshsnack-Μαυροφρύδης Δουλουμπέκη Κωνσταντίνο-Μπανάνες Τσικίτα

τους επίσης χορηγούς: Κρεοπωλεία Λιοντομήτσος-Ελαιουργείο Κυδωνάκης-Οινοποιήες Αλεξάκη- Τιτάκης-Βεργίτση-Δασκαλάκη-Feshsnack- Σκυβαλάκης-Τσουδής-μινι Μαρκετ Πάντα Όλα-Αθηναική Ζυθοποιήα- Κρητικός Φούρνος-Φούρνος Τσικνάκη Φαιστός-Φούρνος Βαμβουκάκη-Cretanbites-cetering Σιγανός-κατάστημα Παπαδάκης -ταβέρνα Καρνάγιο-κέντρο εστίασης λίγο κρασί λίγο θάλλασα-κέντρο ποδηλάτου Παπουτσιδάκης- Βενετσανάκης- proteon.gr-λουκουμάδες Δεμενεόπουλος Tatoo Maik. Μινωικές Γραμμές-ΑΝΕΚ BLUESTARS.

 

  02 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα