372 εξετάσεις για οστεοπόρωση, στο Ζαρο!

τα νεα της Πανω Ρίζας  18 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
372 εξετάσεις για οστεοπόρωση, στο Ζαρο!

Οχι μία και δύο, αλλα 372 εξετάσεις για οστεοπόρωση πραγματοποιήθηκαν, το τετραήμερο 12,13,14 και 15 Ιουνίου στο Ζαρο, απο το Σύλλογο Σκελετικης Υγείας "Πεταλούδα".

Ο διοργανωτής και πρωτεργάτης της ιδέας για την εξέταση «Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι ευχαριστίες απευθύνονται στον συνδιοργανωτή Σύλλογο σκελετικής υγείας «Πεταλούδα» και συγκεκριμένα το Δ.Σ., την πρόεδρο ΜέμηΤσεκούρα, τα μέλη Μαρία Τσίπρα, Παναγιώτα Ράπτου, Άννα Γεωργακά, Ευθυμία Κάντζα, Μαρία Τσεκούρα, Ελένη Ίμπρο, τους ακούραστους χειριστές των μηχανημάτων των εξετάσεων, Εριώνα Ίμπρο και Φώτη Παγιαυλά, τους εργαζόμενους, Ελένη Λιόντου και Τατιάνα Δρακοπούλου.

Όπως προσθέτουν οι συντάκτες της σχετικής ανακοίνωσης «Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, την γιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού, Ρένα Καρδαμάκη και την ομάδα «Κρήτη και υγεία». Ευχαριστίες πολλές επίσης, στους επαγγελματίες που φιλοξένησαν την ομάδα το τετραήμερο αυτό, Elpidisvilla-Δημήτρη Στεφανουδάκη, την ταβέρνα Βότομος- Γιώργο Πετρογιαννάκη, τον παραδοσιακό ξενώνα «Ελαιώνα»- Μανώλη Σαριδάκη, την ταβέρνα «Λίμνη Ζαρού»-Μπάμπη Αλμπαντάκη, το κατάστημα «Πίτα, πίτσα, καφέ»-Μάρκου Παπαδογιαννάκη, τον φαρμακοποιό Μανώλη Μακρυγιαννάκη, το βιβλιοπωλείο «Υδρόγειος»-Μαρίας Αλμπαντάκη, καθώς επίσης το Πνευματικό Κέντρο Ζαρού και την Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Κάτω Ζαρού, για την παραχώρηση των χώρων για τις εξετάσεις. Τέλος, θερμές ευχαριστίες σε όλους και όλες, που με κάθε τρόπο βοήθησαν στην άψογη έκβαση της όλης διαδικασίας».

 

τα νεα της Πανω Ρίζας  18 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα