Νεα κλοπή στο σκοπευτήριο Ζαρού

τα νεα της Πανω Ρίζας  08 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Νεα κλοπή στο σκοπευτήριο Ζαρού

 Μάρτυρες της μανίας ασυνείδητων, έγιναν σήμερα Κυριακή μελη του σκοπευτικου Συλλογου "Οι Κουρήτες", οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για τη διεξαγωγή προγραμματισμένων αγώνων.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους διαπίστωσαν την κλοπή ενος μοτέρ, ενώ γίνεται αναφορά και σε παλαιοτερα περιστατικά κλοπών και δολιοφθορων. Η απογοήτευση ειναι φανερή αλλα ταυτόχρονα και η οργή, με τα μέλη του Συλλόγου να δηλώνουν ότι όποιος συλληφθεί θα έχει να αντιμετωπίσει το βάρος ολων των περασμένων γεγονότων, ως κατηγορία.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:
" Ο Σκοπευτικος Αθλητικός Σύλλογος "οι Κουρήτες" σε συνεργασία με τον τότε Δήμο Ζαρου ίδρυσαν το πρώτο και μοναδικό έως τώρα σύγχρονο σκοπευτήριο με στεγασμένους χώρους στην περιοχή Ροιδολάκι, της περιφέρειακης ενότητας Ζαρου.
Σήμερα λοιπόν Κυριακή 7/6/2020 και ενώ ξεκινήσαμε τη διεξαγωγή του αγώνα διαπίστωσαμε ότι έχει κλαπεί ένα μοτέρ από το μηχανισμό περιστροφής των στόχων(φώτο). Έχουν ξανά συμβεί βανδαλισμοί, δολιοφθορες και κλοπές όπως : κλοπή μιας γεννήτριας, κλοπές περιφραξης και στυλων,κλοπές πορτών, παραθύρων, τραπεζών και σκαμπό. Κλοπές εξωτερικών πορτών περίφραξης. Σε συνεργασία με τους μελισσοκομους Ζαρου, φυτευτηκαν 600 δέντρα τόσο για την αναβάθμιση της περιοχής όσο και της ενίσχυσης της διατροφικης αλυσίδας των μελισσών βοηθώντας και τους μελισσοκομους με το ζήτημα τις τροφής των μελισσών εσκεμμένα λοιπόν έκοψαν την περίφραξη του σκοπευτηρίου και "ταισαν" τα δέντρα. Κατόπιν έκλεψαν την ηλεκτροβανα και τα λάστιχα που προοριζόταν για τα δέντρα. Σε όλες τις άνω περιπτώσεις έχουν γίνει μηνύσεις.
Έχουμε ένα σύλλογο που πέραν όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες συνεχίζει τη λειτουργία για να προσφέρει στο τόπο μας και προσπαθώντας μέσα από κανόνες να διδάξει τη σωστή εκμάθηση και χρήση των όπλων. Οποιοσδήποτε συλληφθεί ύστερα από τα νέα μέτρα που πάρθηκαν θα υποστεί και το βάρος όλων των γεγονότων που έχουν συμβεί.

Ο αντιπρόεδρος Σαμιωτακης Νικόλαος.

Οι υπεύθυνοι σκοπευτηρίου :
Καργάκης Μιχάλης και Σαμιωτακης Γεώργιος

 

τα νεα της Πανω Ρίζας  08 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα