ΑΕΛ - ΟΦΗ 3-2

  04 November, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΑΕΛ - ΟΦΗ 3-2

Ματς πολύ υψηλού επιπέδου στην AEL FC Arena και μεγάλη νίκη της Λάρισας επί του ΟΦΗ με 3-2, παρότι βρέθηκε να χάνει 0-2 μόλις στο 7΄! Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπόρεσε να βρει την ψυχραιμία και να επιστρέψει στο ματς, παίρνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη κι ενώ μάλιστα της ακυρώθηκαν δύο γκολ πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με σωστές αποφάσεις του διαιτητή και των συνεργατών του.
Ο ΟΦΗ έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με δύο γκολ πολύ νωρίς. Μόλις στο 3' ο Σεμέδο με ένα μακρινό σουτ πέτυχε ένα φανταστικό γκολ καθώς «κρέμασε» τον Κρίστινσον, ενώ στο 7' ο Τσιλιανίδης με ατομική προσπάθεια και τέλειο πλασέ έκανε το 0-2.
Η Λάρισα απάντησε γρήγορα με σουτ στην κίνηση του Μόρα από φάουλ του Κάτσε στο 13' και έμεινε «μέσα» στο παιχνίδι. Ο Ουάρντα στο 35' με ένα απίθανο σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών και στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μιλοσάβλιεβαιτς νωρίτερα στη φάση. Όπως δεν μέτρησε και ένα γκολ του Νούνιτς λίγο αργότερα, πάλι με υπόδειξη για οφσάιντ.
Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα πίεσε, ο Γρηγορίου άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 και λίγο μετά την είσοδο του Ασούμπρε όλα άλλαξαν. Στο 69' πάσαρε στον Μιλοσάβλιεβιτς που σούταρε προς την εστία, με την μπάλα να βρίσκει στον Γιαννούλη και πήγε στην εστία του ΟΦΗ. Και μετά το αυτογκόλ, η ανατροπή ολοκληρώθηκε με τον Ντάουντα που επίσης είχε περάσει αλλαγή να δέχεται έξοχη πάσα από τον Ουάρντα και να πλασάρει τον Γουάλι για το 3-2 στο 79' .
Ο ΟΦΗ προσπάθησε μέχρι το τέλος να επιστρέψει στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά η Λάρισα κατόρθωσε να κρατήσει μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα ματς διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σκόρερ: 3' Σεμέδο 0-1, 7' Τσιλιανίδης 0-2, 14' Μόρας 1-2, 69΄Γιαννούλης (αυτογκόλ) 2-2., 79' Ντάουντα 3-2
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης
Κίτρινες: 43' Κάτσε, 53' Μπράλιτς, 90+4' Στάνκοβιτς - 27' Τσιλιανίδης, 64' Γουάλι, 66' Γιαννούλης,
ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62' Ασούμπρε), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε (82' Φατιόν), Στάνκοβιτς, Νούνιτς (76' Ντάουντα), Ουάρντα
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (81' Μάνος), Σακόρ (75' Στάικος), Νάστος, Σεμέδο, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο

 

  04 November, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ