Ακριβή υπόθεση αποδεικνύεται η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Σπιναλόγκας, του νησιού, το οποίο μετά το βιβλίο της Βικτώρια Χίσλοπ και τη μεταφορά του στη γνωστή τηλεοπτική σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη, έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο.
Η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να αυξήσει το εισιτήριο από τα 2 στα 8 ευρώ, θα κάνει ζημιά στην επισκεψιμότητα, όπως εκτιμά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο οποίος μαζί με πολλούς ακροατές, μίλησαν στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη.
Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, η επίσκεψη για μια τετραμελή οικογένεια από το Ηράκλειο στο ιστορικό νησί, αποδεικνύεται πανάκριβη.
Εκτός του κόστους της βενζίνης, τα τέσσερα άτομα πληρώνουν 64 ευρώ(!) για να πάνε με το καραβάκι και να δουν το νησί: 8 ευρώ η μεταφορά με το καραβάκι και άλλα 8 το εισιτήριο, (για τα μικρά παιδιά και τους άνεργους το κόστος είναι στο μισό).
Ομως στο νησί... παραμονεύει ακόμα μία δυσάρεστη έκπληξη: ένα νερό, μία πορτοκαλάδα και ένας φραπέ διατίθενται από το κυλικείο της Σπιναλόγκας στην τιμή των 12 ευρώ!
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου έκανε λόγο για"κλεψιά" και επιτέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες λέγοντας ότι πρέπει να παρέμβουν άμεσα για έλεγχο.
ΠΗΓΗ: ekriti.gr
Δείτε επίσης
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το 2025
- Οι ΗΠΑ ακύρωσαν τη συνάντηση στη Βουδαπέστη λόγω των απαιτήσεων της Μόσχας – Το παρασκήνιο
- Τουλάχιστον 50 νεκροί στη διάρκεια της νύκτας από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
- Στον πάγο η ένταξη νέων κρατών από τα Βαλκάνια στην ΕΕ – Οι φόβοι, η έλλειψη σύμπνοιας και τα βέτο
- Σοκολάτα: Ποια συστατικά την αντικαθιστούν και οι εναλλακτικές-έκπληξη
Σχετικά άρθρα
- Αγορά: Σε τι τιμές κυμαίνονται φρούτα και λαχανικά – Πόσο κοστίζουν ντομάτες, πατάτες και σπανάκι
- «Χρυσάφι» η μετακίνηση με πλοίο: Στα ύψη οι τιμές στα ακτοπλοϊκά
- Πρόταση για υποχρεωτική αναγραφή της τιμής παραγωγού στα οπωροκηπευτικά
- Αυξήσεις – φωτιά σε λαχανικά και φρούτα – Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανατιμήσεις
- Aγροτικά προϊόντα στην Κρήτη: Χαμηλές τιμές στο χωράφι… πανάκριβα στο πιάτο μας





