Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για τον Πολ. Σύλλογο Γαλιάς

mesaralive.gr  11 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για τον Πολ. Σύλλογο Γαλιάς

Νέα ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλιάς

«Ύστερα απο αίτημα υποψηφίων του πολιτιστικού συλλόγου Γαλιάς ζητήθηκε απο το ΔΣ να γίνει αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών διότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορούν να παρίστανται την ημερομηνία όπου είχαμε ορίσει αρχικά. 
Σεβόμενοι την επιθυμία συμμετοχής τους στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ αποφασίσαμε να οριστεί εκ νέου ημερομηνία την           23 Ιουλίου 2019 ημέρα Τρίτη. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς  καλεί τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την  Τρίτη  23 Ιουλίου 2019  και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Ενημερώνουμε επίσης τα μέλη μας πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής θα πραγματοποιηθούν μετά τη συνέλευση και ώρες 8:00μ.μ-9:00μ.μ. 
  Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Κυριακη 21 Ιουλίου 2019 στο τηλ. 6932540933 Γραμματέας του συλλόγου. 
Σύμφωνα με το καταστατικό δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν οι κάτοικοι Γαλιάς που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
Πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολιτιστική δράση του συλλόγου».

 

 

mesaralive.gr  11 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα