Aνοίγει τα χαρτιά του ο Καμμένος μετα την αυριανή συνάντηση με τον Τσίπρα

  12 January, 2019 ΑΡΘΡΑ
Aνοίγει τα χαρτιά του ο Καμμένος μετα την αυριανή συνάντηση με τον Τσίπρα

Συνέντευξη Τύπου στις 12:30 παραθέτει αύριο ο Πάνος Καμμένος. Στις 10:30 θα δει στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αλέξη Τσίπρα. Απόσυρση των υπουργών του από την κυβέρνηση θέλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Το παρασκήνιο που έφερε τη συνάντηση των δυο για την Κυριακή.

Με μια λιτή ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος πρόκειται να παραθέσει αύριο Κυριακή (13.01.2019) στις 12:30, αφού δει στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Τι θα πει; Κανείς δεν ξέρει. Όλα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού που θα έχει στις 10:30 με τον Αλέξη Τσίπρα.

“Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019, στις 12:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Attica)“, αναφέρει η ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ. Λίγες λέξεις με μεγάλο νόημα.

 

Θα ανακοινώσει ο Πάνος Καμμένος την παραίτησή του και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση; Ή θα ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση; Όλα είναι ανοιχτά και όλα θα κριθούν από τα όσα θα συζητήσουν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολλές φορές τις τελευταίες ώρες. Και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά: από το να συνεχίσει ο Πάνος Καμμένος να στηρίζει την κυβέρνηση έως την… αποχώρησή του και την ψήφο εμπιστοσύνης.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως ο Πάνος Καμμένος θα παραιτηθεί από υπουργός Άμυνας και θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Σε αυτή την περίπτωση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει ανασχηματισμό και να αφήσει εκτός κυβέρνησης τα στελέχη του κόμματός του. Θα συνεχίσει να στηρίζει μεν την κυβέρνηση αλλά χωρίς συμμετοχή σε αυτή.

Το θέμα είναι αν ο πρωθυπουργός θα κάνει δεκτό το αίτημα αυτό. Ή αν ο Αλέξης Τσίπρας θα ακούσει κάποιες από τις φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και καιρό ζητούν “διαζύγιο” με τους ΑΝΕΛ και στροφή προς την κεντροαριστερά.

 

  12 January, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα