Απάντηση Ματαλλιωτάκη για την εκλογή του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη.

mesaralive.gr  06 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Απάντηση Ματαλλιωτάκη για την εκλογή του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη.

Ανακοίνωση του κ. Γ. Ματαλλιωτάκη με αφορμή την εκλογή του Ζ. Κεφαλογιάννη στη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού ''Κρήτη Μπορούμε''.

Σε ανακοίνωσή του, μετά την εκλογή του κ. Ζ. Κεφαλογιάννη στη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού ''Κρήτη Μπορούμε'', ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Ματαλλιωτάκης αναφέρει:

"Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μετά τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις σε ενημερωτικά portal της Κρήτης οφείλω να διευκρινίσω ότι στις σημερινές εσω παραταξιακές διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής του συνδυασμού ''Κρήτη Μπορούμε'' προηγήθηκε δίωρη συζήτηση και ακολούθησε κανονική ψηφοφορία με ψηφοδέλτια στην οποία ο  κ. Κεφαλογιάννης πήρε 8 ψήφους, ενώ εγώ έλαβα 3 ψήφους.

Η ορθή αποτύπωση του αποτελέσματος πρέπει να διαβιβαστεί και στη γραμματεία και στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου.

Στη δίωρη συζήτηση εξήγησα στους συναδέλφους μου πόσο σημαντικό είναι να δούμε τα σημεία των καιρών και να αγωνιστούμε με μία νέα πρόταση για την Κρήτη και τους συμπολίτες μας. Είναι σημαντικό ότι το 1/3 της παράταξης το επιβράβευσε.

Πέρα όμως από κάθε ενδοπαραταξιακή διαδικασία εκείνο που προέχει είναι να επανασχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα μας για την ανάπτυξη της Κρήτης, κάτι που το οφείλουμε στους χιλιάδες Κρητικούς που μας  έστειλαν με την ψήφο τους στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης".

 

Πηγή: cretalive.gr

 

mesaralive.gr  06 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα