Αποχαιρέτησαν τον Αύγουστο με μια όμορφη παράσταση

  01 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Αποχαιρέτησαν τον Αύγουστο με μια όμορφη παράσταση

Αφιερωμένη στα παιδιά που ετοιμάζονται για τη επιστροφή τους στα θρανία η χθεσινή βραδιά στο Καλαμάκι

Οι ενισχυμένοι άνεμοι δεν πτόησαν τα παιδιά που έδωσαν μαζικά το παρών για να παρακολουθήσουν μια ξεχωριστή παράσταση απο το Κουκλοθέατρο Κρήτης που παντρεύει τη λαική παράδοση με το μύθο του Θησέα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου  σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγμτοποίηση της παράστασης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρότι ο Αίολος είχε ανοίξει τους ασκούς του στο Καλαμάκι, οι μικροί μας φίλοι δεν πτοήθηκαν ,γέμισαν το χώρο στάθμευσης και με πολύ κέφι παρακολούθησαν  μια μοναδική παράσταση από το κουκλοθέατρο Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά, τον πολιτιστικό σύλλογο Καμηλαρίου, το Γαλιανό φούρνο,τα είδη συσκευασίας Φραγκιαδάκης και το σύλλογο ΑΜΕΑ το μέλλον και το Μανώλη Στεφανουδάκη για την αμέριστη βοήθεια.

Π.Σ Καλαμακίου: Γενική Συνέλευση και εκλογές σήμερα

Σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου,ενώ θα διεξαχθούν κι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Η γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 17.00 μμ με οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και  θα ακολουθήει η εκλογική διαδικασία που θα λάβει χώρα στην αίθουσα του «Ξενοδοχείου Αλώνια-Hotel Alonia» στο Καλαμάκι και θα διαρκέσει έως τις 21.00μμ.

Παράλληλα θα γίνονται και έγραφες νέων μελών (5€εγγραφή +10€ αιτησια συνδρομή του 2019).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα "η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει την πολύτιμη του δράση."

 

  01 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα