Αποχαιρετισμός στο Γιάννη Ζωγραφάκη

  02 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αποχαιρετισμός στο Γιάννη Ζωγραφάκη

Οι Δομές Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( ΔΠΕ –ΔΔΕ) Ηρακλείου αποχαιρετούν τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Ζωγραφάκη .

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας δικός μας άνθρωπος. Ο γυμναστής και θεμελιωτής των παιδικών κατασκηνώσεων στο Ηράκλειο και στην Κρήτη, Γιάννης Ζωγραφάκης. 
Υπηρέτησε το Δημόσιο σχολείο και τη Φυσική Αγωγή  με γνώσεις, συνέπεια, εργατικότητα, εντιμότητα και ξεχωριστό ήθος. Έχαιρε της εκτίμησης του εκπαιδευτικού κόσμου για τον επαγγελματισμό και τη συγκρότηση του χαρακτήρα του.

Σφράγισε τα καλύτερα καλοκαίρια   πολλών γενεών ηρακλειωτών και όχι μόνον,  με τις παιδικές κατασκηνώσεις που δημιούργησε μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο, επίσης γυμνάστρια κ.  Κατερίνα Μαθιουδάκη, θεμελιώνοντας το θεσμό των κατασκηνώσεων στην Κρήτη.

Θα τον θυμόμαστε ως "Ήρεμη Δύναμη" του κλάδου και ως μέλος  μιας γενιάς γυμναστών που στερέωσε τη Φυσική Αγωγή στα σχολεία.
Καλό κατευόδιο αγαπητέ συνάδελφε Γιάννη! Αιωνία η μνήμη σου!
 

Εκφράζουμε τα πιο   θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και καλή συνάδελφο, Κατερίνα Μαθουδάκη και στα παιδιά του.

 

 

ΟΙ Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού

ΔΔΕ –Δ Π Ε Ηρακλείου

 

  02 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα