ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συντονιστής της παγκρήτιας Επιτροπής ο Μανώλης Ορφανουδάκης

mesaralive.gr  21 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συντονιστής της παγκρήτιας Επιτροπής ο Μανώλης Ορφανουδάκης

Μια σημαντική θέση ευθύνης αναλαμβάνει ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλης Ορφανουδάκης!

Συγκεκριμένα, συμφωνα με όσα είπε στο mesaralive.gr ο κ. Ορφανουδάκης, αναλαμβάνει τη θεση του συντονιστή της παγκρήτιας Επιτροπής που θα αποτελείται από τους προέδρους των αγροτικών Συλλόγων του νησιού.

Η απόφαση αυτή, όπως και αυτή για τη συσταση της Επιτροπής πάρθηκε στη διάρκεια της παγκρήτιας συσκεψης που έγινε σημερα το πρωί στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η συσκεψη

Οι αγρότες προχωρησαν λοιπόν στη σύσταση Παγκρήτιας Επιτροπής με στόχο την επίλυση των προβλημάτων της Κρήτης, μέσα από ένα όργανο ευέλικτο που θα «τρέξει» μια σειρά από προβλήματα. Η ατζέντα, η οποία συζητηθηκε ηταν πλούσια και γεμάτη με πολύ σοβαρά θέματα, που έχουν να κάνουν με το ίδιο το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στην Κρήτη.

Ανάμεσα τους τεθηκε το χρέος του Δημοσίου προς τον ΕΛΓΑ που οδηγεί τον Οργανισμό σε λουκέτο, η τραγική κατάσταση της φετινής παραγωγής του ελαιολάδου, η Φορολόγηση και το ασφαλιστικό. Μέσα από την Επιτροπή θα επιδιωχθεί να κλειστουν ραντεβού ακόμη και με τους πολιτικούς αρχηγούς για να δοθούν απαντήσεις για τα προβληματα του πρωτογενους τομέα

 

mesaralive.gr  21 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα