Απομακρύνεται η Λεωφόρος για Παναθηναϊκό

  11 April, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Απομακρύνεται η Λεωφόρος για Παναθηναϊκό

Ελάχιστες ή ίσως και μηδαμινές πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον για τον Παναθηναϊκό η μετακόμιση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει η Live Sport. Προ πανδημίας υπήρχε σοβαρή σκέψη για να φύγουν οι «πράσινοι» από το αχανές ΟΑΚΑ και να επιστρέψουν στην ιστορική έδρα της ομάδας, ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα δεδομένα.

Οι οικονομικές επιπτώσεις είναι για όλους πολύ μεγάλες και μια μετακόμιση στη Λεωφόρο θα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν στερώντας χρήματα από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι. Κι αυτό γιατί αν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα ήταν αναγκαίο να γίνουν παρεμβάσεις για την λειτουργικότητα του γηπέδου και νέα σπορά χλοοτάπητα, έργα για τα οποία θα απαιτείτο ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η προοπτική να γίνει απόσβεση αυτού του ποσού μέσα από την ενοικίαση σουιτών στη Λεωφόρο δεν υπάρχει πλέον, καθώς με την οικονομική κρίση που επίκειται μοιάζει αδύνατο να βρεθούν οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας που θα δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, τη στιγμή που πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορωνοϊού.

 

  11 April, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ