Αστυνομικό γραφείο στο κέντρο του Ηράκλειου
Δημιουργία αστυνομικού γραφείου στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, προωθείται από τη Δημοτική Αρχή, με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και ειδικά των ατόμων με αναπηρία.
Μάλιστα, η Δημοτική Αρχή παραχωρεί χώρο στην τοπική ΕΛ.ΑΣ., κοντά στην πλατεία Δασκαλογιάννη (στην οδό Κοζύρη), ώστε εκεί να λειτουργήσει το εν λόγω γραφείο.
Για το θέμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, μεταξύ των αρμόδιων και του αστυνομικού υποδιευθυντή Μανόλη Μπαριτάκη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ σε μία τέτοια κίνηση, επισημαίνοντας ωστόσο το σοβαρό ζήτημα της στελέχωσης του, δεδομένου της υπάρχουσας έλλειψης έμψυχου δυναμικού στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός επισήμανε πως πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να λειτουργήσει άμεσα το γραφείο αυτό, προκειμένου οι πολίτες να απευθύνονται σε αυτό για συγκεκριμένες υποθέσεις τους, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Αστυνομικό Μέγαρο, διανύοντας τόσο μεγάλη απόσταση για να εξυπηρετηθούν.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού- Επιτυχημένη η δράση φροντίδας ζώων συντροφιάς στην Πόμπια
- Mε λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Τυμπάκι
- Δήμος Φαιστού:Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Σχετικά άρθρα
- Επεισόδιο στα Καπαριανά: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 55χρονος – ένταλμα και για τον γιο
- Η Μεσσαρά, η ΕΛ.ΑΣ, οι παρεμβάσεις, τα τραπεζώματα και το ξεσκαρτάρισμα
- Σήμερα η πορεία διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στο Τυμπάκι-Σε ετοιμότητα η Αστυνομία
- Mεσαρά: Εντονη ανησυχία για αντίποινα-Σε εγρήγορση η Αστυνομία
- Κλιμάκια ΣΔΟΕ-Αστυνομίας σαρώνουν την Κρήτη





