Βασανίστηκε μέχρι θανάτου ο άτυχος ηλικιωμένος

mesaralive.gr  14 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Βασανίστηκε μέχρι θανάτου ο άτυχος ηλικιωμένος

Φωτο: grafio-teleton.gr

Δεκάδες τραύματα στο λαιμό, το θώρακα και την κοιλιά εντόπισε στο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου από τις Μοίρες, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Κοντογιάννης, ο οποίος κάνει λόγο για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η εκτίμηση του ίδιου είναι ότι το θύμα βασανίστηκε  μέχρι θανάτου, ωστόσο το γεγονός ότι πολλά από τα τραύματα που ο 71χρονος δέχτηκε από νίσον και τέμνον όργανο - πιθανότατα μαχαίρι - ήταν επιπόλαια, γεγονός που αποκλείει το πάθος στο έγκλημα.

Οι πολλαπλές κακώσεις από τα χτυπήματα, πάντως, ήταν που προκάλεσαν το θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος από την πλευρά του δεν έφερε καμία αντίσταση, λόγω και της ηλικίας αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αφού τόσο το γεγονός ότι η πόρτα δε βρέθηκε παραβιασμένη, υποδηλώνει ότι ο άνδρας γνώριζε το δολοφόνο του. Παράλληλα τα χρήματα που βρέθηκαν στην τσέπη του παντελονιού του θύματος αλλά και το σπίτι που δεν ήταν αναστατωμένο απομακρύνουν το σενάριο της ληστείας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από την κόρη του και το σύζυγό της, νεκρός στο κρεβάτι του. Η κόρη του 71χρονου πήγε στο σπίτι του να τον βρει, καθώς δεν είχε ακούσει νέα του από την Τετάρτη.

 

Πηγή: Cretalive.gr

 

mesaralive.gr  14 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα