Δήμος Φαιστού: Ολοκληρώνουν τις περιοδείες τους Νικολιδάκης και Μαθιουδάκης

  05 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Ολοκληρώνουν τις περιοδείες τους Νικολιδάκης και Μαθιουδάκης

Ομιλίες απόψε σε Τυμπάκι και Μοίρες αντίστοιχα για τους δυο υποψηφίους

Στην τελικη ευθεία η προεκλογική εκστρατεία για τους δυο μεγάλους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου που έχουν οργώσει τον Δήμο τις τελευταίες μέρες προκειμένου να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την επόμενη μέρα στην ευρύτερη περιοχή και φυσικά να...μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει Κυριακής.

Στον Ζαρό το βράδυ της Τετάρτης ο Νικολιδάκης 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Σε κλίμα νίκης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη κατά σειρά προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τολμάμε Μαζί", κύριου Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πλατεία της Πόμπιας, το βράδυ της Τρίτης, δείχνοντας την πρόθεση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία της Πόμπιας όπου άτομα κάθε ηλικίας, όλων των κοινωνικών τάξεων άκουσαν τον απολογισμό της περασμένης τετραετίας και την παρουσίαση του προγράμματος του για την επόμενη πενταετία, το οποίο περιλαμβάνει έργα υποδομής, προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, δράσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού. Τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα εργαστεί σκληρά για την υλοποίησή του προγράμματος.
Με την εμπιστοσύνη των δημοτών την ερχόμενη Κυριακή, ξεκινάμε να κάνουμε το Δήμο Φαιστού Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού.
Όπως τόνισε στην ομιλία του ο κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης: "έγιναν πολλά, μπορούμε περισσότερα έχοντας διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις".
"Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Ότι είπαμε σήμερα είναι όρκος, είναι δέσμευση. Θέλω να έχουμε όλο το δήμο Φαιστού ενωμένο για να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα στο δρόμο της ανάπτυξης, γιατί μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να φέρουμε την ευημερία στον τόπο μας".
Ο παλμός,το χειροκρότημα, το βλέμμα του κόσμου έδειξε την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπο Γρηγόρη Νικολιδάκη, όσο και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Δείτε εδώ βίντεο απο την ομιλία
 

Στην Πόμπια μίλησε ο Γιάννης Μαθιουδάκης

Περνώντας από τα χωριά του Περίου και της Αληθινής, η σημερινή περιοδεία κατέληξε στην Πόμπια, όπου ο Επικεφαλής της Φαιστός-Συμμαχία Προόδου πραγματοποίησε ομιλία, μπροστά σε πλήθος κόσμου!
Ο Γιάννης Μαθιουδάκης αναφέρθηκε στα πολλά πλεονεκτήματα του χωριού τα οποία δεν εκμεταλλευτηκε ποτέ η Δημοτική Αρχή για να δοθεί αναπτυξιακή πορεία στην Πόμπια!
Δεσμεύτηκε , ότι ως αυριανός Δήμαρχος θα είναι δίπλα στο Τοπικό Συμβούλιο και στις ανάγκες του χωριού, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην εξαγορά υποψηφίων με μεγάλα οικονομικά ποσά από την παράταξη Νικολιδάκη!
Δείτε εδώ φωτογραφίες απο την εκδήλωση

 

  05 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα