“Μεγάλη η ευθύνη απέναντι στους Δημότες”

  10 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Μεγάλη η ευθύνη απέναντι στους Δημότες”

Eυχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους και έδωσε το στίγμα τους για την επόμενη μέρα ο Γιάννης Μαθιουδάκης

Αναλυτικά η ανακοινωσή του:

Mε την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Φαιστού θα ήθελα πρωτίστως να εκφράσω το πόσο υπερήφανος αισθάνομαι ως επικεφαλής της παράταξης “Φαιστός-Συμμαχία Προόδου” ανεξαρτήτως αποτελέσματος, για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε πρωτοφανείς για τα ήθη και τους κανόνες της αυτοδιοίκησης τακτικές και συμπεριφορές στις οποίες θα αναφερθούμε εκτενώς σε ευθύτερο χρόνο.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να προσφέρουμε όλες μας τις δυνάμεις για την πρόοδο του Δήμου Φαιστού, όπως άλλωστε είχαμε θέσει εξ αρχής ως κύριο στόχο της παράταξής μας, από την πρώτη κιόλας στιγμή της συγκρότησης της ως Συμμαχία όλων των Δημοτών και των Δημοτισσών.

Με την ολοκλήρωση των εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο εγκάρδιο “Ευχαριστώ” στην οικογένειά μου, στους συνεργάτες μου και στους φίλους που στήριξαν την προσπάθειά μας και βεβαίως σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που συμμετείχαν με αξιοπρέπεια, ήθος και ανιδιοτέλεια στον κοινό αγώνα μας με σκοπό έναν καλύτερο Δήμο, με προοπτικές ανάπτυξης προς όφελος Όλων.

Η παράταξή μας, που απαρτίζεται από αξιόλογα στελέχη με μεγάλη αγάπη για το Δήμο τους και διάθεση προσφοράς στον τόπο τους, αισθάνεται μεγάλο το βάρος της ευθύνης, που ορίζεται από την θέση της ως μείζονα αντιπολίτευση. Ευθύνη όχι μόνο απέναντι στον κόσμο που μας ψήφισε αλλά και απέναντι στο σύνολο των δημοτών και δημοτισσών Φαιστού, καθώς η προκοπή του Δήμου μας, μας αφορά όλους.

Ευελπιστώντας σε μια καλή συνεργασία για το καλό του τόπου μας και την ανάπτυξη του, ευχόμαστε στη Δημοτική Αρχή Καλή Επιτυχία στο έργο της!

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  10 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα