Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Μοναδικό ρεσιτάλ ...αμεροληψίας απο τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

  29 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Μοναδικό ρεσιτάλ ...αμεροληψίας απο τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ανακοίνωση-απάντηση στην αντίπαλη παράταξη με αφορμή τοην πρόσσφατη τηλεμαχία

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η πρωτοφανής και πραγματικά απίστευτη “ανακοίνωση” του νυν Δημάρχου Φαιστού και εκ νέου Υποψηφίου, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη μετά από τηλεοπτική εκπομπή της Κρήτη tv στην οποία ήταν καλεσμένος ο ίδιος, μαζί με τον κ. Γιάννη Μαθιουδάκη, Υποψήφιο Δήμαρχο Επικεφαλής της “Φαιστός Συμμαχία Προόδου” και την κα Χαρά Λάππα, Υποψήφια Δήμαρχο, Επικεφαλής του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση – Δήμου Φαιστού”. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Νικολιδάκης, χωρίς ουδεμία συναίσθηση της γελοιότητας της πράξης του, εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου-μοναδικό ρεσιτάλ… “αμεροληψίας”, προχωρώντας –ως “τηλεκριτικός”;!- σε ένα “λιβάνισμα” του εαυτού του για το “τι ωραία, τι καταπληκτικά, τι μοναδικά που τα είπε”, σε αντίθεση με τους πολιτικούς του αντιπάλους, στην ουσία δηλαδή σε αντίθεση με τον κ. Γιάννη Μαθιουδάκη, διότι με την γυναίκα υποψήφια Δήμαρχο η οποία συμμετείχε στο ίδιο πάνελ, ο νυν δήμαρχος ούτε που δέησε να ασχοληθεί!

Εμείς δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να σχολιάσουμε την παρουσία του κ. Νικολιδάκη στο συγκεκριμένο πάνελ, ούτε το ποιος κέρδισε ή δεν κέρδισε πραγματικά τις εντυπώσεις, ούτε ποιος εμφανίστηκε πραγματικά στριμωγμένος & απολογούμενος και ποιος μίλησε ξεκάθαρα και εμπεριστατωμένα με απόλυτη γνώση των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Φαιστού και τους τρόπους που αυτά θα αντιμετωπιστούν.

Το βίντεο από την τηλεοπτική συζήτηση υπάρχει στο διαδίκτυο, για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει, και αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις φαιδρές δηλώσεις του νυν Δημάρχου ο οποίος… αυτοθαυμάζεται, μέσα από “εγκωμιαστικά” Δελτία Τύπου που εκδίδει ο ίδιος, μπας και πείσει τον εαυτό του και τα στελέχη της παράταξης του που μάλλον απογοητεύτηκαν οικτρά από τον Επικεφαλής τους και την εμφάνιση του στο τηλεοπτικό γυαλί. 

Δράττουμε, ωστόσο, την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά την Κρήτη tv, την εκπομπή “Αντιθέσεις” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, που μας έδωσαν την δυνατότητα να παρουσιάσουμε, με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, τις θέσεις της Παράταξης μας “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” για έναν Δήμο Φαιστού σύγχρονο με προοπτική ανάπτυξης, αλλά και την συνυποψήφια μας κα Λάππα για την πολιτισμένη συμμετοχή της στην συζήτηση για τον Δήμο μας».

 

  29 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα