Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Με άερα...νίκης η συγκέντρωση στις Μοίρες

  06 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Φαιστός-Συμμαχία Προόδου: Με άερα...νίκης η συγκέντρωση στις Μοίρες

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία Μαθιουδάκη στο κέντρο των Μοιρών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μπροστά σε πολλες εκατοντάδες άτομα και με τον παλμό του νικητή, ο Επικεφαλής της μεγάλης Παράταξης Φαιστός - Συμμαχία Προόδου , απέδειξε απόψε γιατί πρέπει να είναι ο αυριανός Δήμαρχος Φαιστού!!
Με λόγο πολιτικό, γεμάτο επιχειρήματα, χωρίς να φοβηθεί να πει τις μεγάλες αλήθειες για την απραξία και την απουσία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αλλά και με ξεκάθαρες προτάσεις για το αύριο της πόλης των Μοιρών, ο Γιάννης Μαθιουδάκης έστειλε μήνυμα νίκης!
Τόλμησε να πει αλήθειες: για την απουσία της σημερινής Δημοτικής Αρχής από το σοβαρό θέμα της αυξημένης παραβατικότητας, για την παράνομη βίλα αιρετού της Δημοτικής Αρχής εντός Α' αρχαιολογικής ζώνης, για το ξεχασμένο σχέδιο πόλης , για την παράκαμψη Μοιρών κ.α!
Και φυσικά μίλησε για το όραμα μας! Εκείνο που θα δωσει στο δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο μετά το Ηράκλειο , τη θέση που του αρμόζει. Χωρίς κυκλοφοριακό κομφούζιο, αλλά με δημοτικούς χώρους στάθμευσης, με ολοκληρωμένη παράκαμψη και εφαρμογή του σχεδίου πόλης, ώστε η πόλη των Μοιρών να αποκτήσει την αίγλη που της αξίζει!
Οι δημότες σήμερα αποφάσισαν!
Αποφάσισαν και θα το δειξουν την Κυριακή, ότι η Φαιστός-Συμμαχία Προόδου πρέπει να είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
 

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  06 October, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα