Δωρεά 86 τόνων αγροτικών προϊόντων από τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δωρεά 86 τόνων αγροτικών προϊόντων από τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου

Περίπου 86 τόνοι, ντομάτας, αγγουριού και πιπεριάς φλωρίνης (μικρότερη ποσότητα) έχουν γίνει δωρεά τις τελευταίες μέρες από τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου στην Αρχιεπισκοπή και τους Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων.

Όπως λέει μιλώντας στο mesaralive.gr ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Μανώλης Ανδριγιαννάκης « Ο Συνεταιρισμός συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα της ΕΕ, μέσα από το οποίο μπορεί να κάνει δωρεά σε πιστοποιημένους φορείς αγροτικά προϊόντα, για τα οποία αποζημιώνονται οι παραγωγοί.

Η αποζημίωση είναι ελάχιστη, ωστόσο είναι προτιμότερο, όταν πέφτουν οι τιμές των αγροτικών προϊόντων, να τα κάνουμε δωρεά παρά να τα πετάμε στις χωματερές».

Επίσης προσθέτει ότι οι φορείς αποδέκτες της εκάστοτε δωρεάς θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι ώστε να μπορεί και ο ΑΣ Τυμπακίου να πάρει τα απαραίτητα παραστατικά που απαιτούνται από τον ίδιο το πρόγραμμα της ΕΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες, ετοιμάζεται επίσης ένα μεγάλο φορτίο αγροτικών προϊόντων να φύγει ως δωρεά από τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου που κάνει πράξη τη λέξη αλληλεγγύη, συνδυάζοντας τον τερπνόν μετά του ωφελίμου!

 

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα