Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη!

mesaralive  09 March, 2015 ΑΡΘΡΑ
Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα θα υπάρξουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη!

Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα, τότε η Ευρώπη θα γεμίσει παράνομους μετανάστες και τζιχαντιστές, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη διήμερη Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, λαμβάνει μέρος στη διήμερη Άτυπη Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Gymnich), η οποία διεξάγεται στη Ρίγα της Λετονίας.

"Εάν αφήσετε την Ελλάδα να καταρρεύσει οικονομικά, τότε στην Ευρώπη θα υπάρξουν δεκάδες εκατομμύρια μεταναστών και χιλιάδες τζιχαντιστές", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Focus.

"Η Ευρώπη πρέπει να βρει κάποιο άλλο τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα.

Είναι γεωστρατηγική αναγκαιότητα. Αντ' αυτού προτιμήθηκε να συντριβεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τις πρώτες ημέρες. Αυτό θα φέρει εξτρεμισμό και χάος", συμπλήρωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνάντησης.

Την πρώτη ημέρα, τις εργασίες της Άτυπης Συνάντησης απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, η κατάσταση στη Λιβύη και οι υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, η κρίση στην Ουκρανία και οι σχέσεις της Ένωσης με τη Ρωσία και οι προετοιμασίες της Συνόδου Κορυφής Ανατολικής Γειτονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ρίγα τον προσεχή Μάιο.

Η δεύτερη ημέρα της Συνάντησης "Gymnich" θα ξεκινήσει με τη σύνοδο των κρατών-μελών της Ε.Ε. με τις υποψήφιες προς ένταξη στην Ε.Ε. χώρες, κατά την οποία θα συζητηθούν οι κυριότερες εξελίξεις στην Ανατολική Γειτονία. Α

Ακολούθως, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ασχοληθούν με τη διαδικασία αναθεώρησης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας καθώς και με την αναθεώρηση της Στρατηγικής Ασφαλείας της Ε.Ε.

 

ΠΗΓΗ: News247.gr, msn.com

 

mesaralive  09 March, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα