Έφυγε με το διπλό από τον Κρουσώνα και “αγγίζει” την άνοδο ο Ζαρός!

  08 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έφυγε με το διπλό από τον Κρουσώνα και “αγγίζει” την άνοδο ο Ζαρός!

Θρίαμβος για τη Μεσαρίτική ομάδα

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι το αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι μονομαχίες στο κέντρο και ο στόχος να μην δεχτούν γκολ οι δύο ομάδες έκανε το παιχνίδι κακό ποιοτικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η μεγάλη φάση στο πρώτο μισάωρο.

Από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει το ρυθμό και να πετύχει κάποιο γκολ, αφού είναι η ομάδα που καίγεται για το… τρίποντο, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Χατζιδάκη με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

*Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν στο πρώτο μέρος, αφού ο χρόνος τους πίεζε και το γκολ δεν ερχόταν.

Όσο ο ΠΑΟΚ έχανε ευκαιρίες και δεν κατάφερνε να ανοίξει το σκορ, ο Ζαρός εκμεταλλεύτηκε πλήρως την κατάσταση και με τον Χριστοφοράκη άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Μεσσαράς.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και ο Ζαρός πλέον και με βάση το άλλο αποτέλεσμα έχει “αγκαλιάσει” το πρωτάθλημα και την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Βασιλείου, Γεωργόπουλος, Παπαδιός, Παπαδάκης Β., Ανωγειανάκης, Σούρσος, Καουκάκης.

Ζαρός: Χατζιδακης,Κουρουθιανακης,Καλεμακης, Χαμαλακης, Παραθυρας, Μοντι, Φραγκιαδουλακης,Χριστοφορακης, Αναγνωστακης, Ποτηρακης, Παραθυρας.

 

  08 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα