Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Α. Στρατάκης

viannitika  22 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Α. Στρατάκης

Ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στο πλευρό του Υπουργού Μάκη Βορίδη, θα είναι ο Ανδρέας Στρατάκης, εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο, την προσφορά του στο κυβερνών κόμμα στις πρόσφατες εκλογές, αλλά και την σημαντική πορεία του στον αγροτικό χώρο!

Ηταν κοινό μυστικό ότι ο κ. Στρατάκης, είχε έρθει σε επαφή με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη προεκλογικά και είχε πληροφορηθεί την πρόθεση του ίδιου του Πρωθυπουργού να τον αξιοποιήσει. 

Ο κ. Στρατάκης, με την πολύχρονη δυναμική του πορεία και παρουσία στον αγροτικό χώρο, αγωνιζόμενος για τα προβληματα του πρωτογενούς τομέα, είναι ένας από τους απόλυτους γνώστες του συγκεκριμένου χώρου.

Είχε γίνει γνωστό στον ίδιο ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος τις εθνικές εκλογές, σε σχέση με την εκλογή του ή όχι, ήταν πιθανό να αναλάβει τα ηνία κάποιας θέσης αιχμής. Κάτι που έγινε τελικά.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως με τη Γνώση και την εμπειρία του στα αγροτικά θέματα, αλλά και την μεγάλη όρεξη του να βοηθήσει, θα συμβάλλει ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για τους αγρότες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Στρατάκης, ειδικά με τη μάχη που έχει δώσει για να μπει σε καθεστώς κανονικότητας η ΕΑΣΗ, έχει κερδισει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των εμπλεκόμενων στον αγροτικό τομέα σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

viannitika  22 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ