Μαζί με τους κατοίκους του Προφήτη Ηλία

mesaralive.gr  03 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μαζί με τους κατοίκους του Προφήτη Ηλία

«Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Προφήτη Ηλία, όπως και όλου του Νομού Ηρακλείου αγωνίζονται να κρατήσουν «ζωντανό» τον πρωτογενή τομέα και την ενδοχώρα, τη στιγμή που έχουν όλοι τους να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν».

Αυτό είναι το μήνυμα που έλαβε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο «αμπελοχώρι» του Προφήτη Ηλία από τους κατοίκους, ο κ. Ανδρέας Στρατάκης, υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, με το οποίο συμφώνησε απόλυτα και επισήμανε από την πλευρά του ότι οι υψηλοί φόροι, η έλλειψη χρηματοδότησης, το υπερβολικό κόστος παραγωγής και η έλλειψη πρόσβασης στις αγορές, είναι μερικά μόνο από τα εμπόδια που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.

Ζητούμενο - όπως είπε ο κ. Στρατάκης - και μέρος του ρεαλιστικού και υλοποιήσιμου σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, με τον υποψήφιο Βουλευτή να δεσμεύεται ότι και ο ίδιος θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος του Νομού Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της επίσκεψης του στον Προφήτη Ηλία ο κ. Στρατάκης συναντήθηκε με τον κ. Πρίαμο Ιερωνυμάκη, τον πρώην πρόεδρο της ΕΑΣΗ κ. Μιχάλη Βουμβουλάκη και άλλους αγροτικούς παράγοντες της περιοχής.

 

mesaralive.gr  03 July, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα